ayrilik sözü akliniza gelmisse,zaten ayrilik icin adim atmis sayilirsiniz............
Fakat cogu insan ( Kendi cevremdekilerden biliyorum bunu ) iliskilerinin artik iyi gitmedigini düsünüp, artik olmicak, ayrilmamiz lazim deyip Iliskiyi bitirdikten sonra.. Pisman olup tekrar beraber oluyorlar..
Beraberlikleri monotonlastiktan sonra SIKILIP, ayrilma düsüncesine kapiliyorlar.. Oysa o kadar Monoton olmuslarki, artik onsuz hayat düsünemiyorlar.. O yüzden.. Zaman birakmali bence.. Zaman herseyin ilacidir..
Ama tamemen benim düsüncem, gördüklerdimden ve duyduklarimdan kaynaklanan bi düsünce...
esencim,bende etrafimdakilerden biliyorum ... yürümüyosa yürümüyordur,ite,kaka hatir icinde olsa bi zaman sonra eskisinden kötü olup ayriliyorlar...... genelleme yok buda benim fikrim
esencim,bende etrafimdakilerden biliyorum ... yürümüyosa yürümüyordur,ite,kaka hatir icinde olsa bi zaman sonra eskisinden kötü olup ayriliyorlar...... genelleme yok buda benim fikrim
Tabiki ablacim, hepinizin düsüncelerine ve yorumlarina saygim sonsuz.. Ben bisey demedim Masumum
sonucta herkesin fikri alinmali, biri bi msj yazip tüm üyeler ona katiliyorum derse .. forumun tadi kalmaz zaten
öpüyorum seni
( Bu arada, ayrilmak isteyen arkadas vaz gecti heralde.. yazmadigina göre )