....diyorsaniz sadece ama sadece buraya yazin lütfen...
Kapanan Konunuzun linkinide yazmayi unutmayin...Bir hata varsa (hepimiz hata yapabiliriz),arastirilacak ve konunuz tekrar acilacaktir....Hatamiz yoksa neden kapandigi bir kez daha aciklanacaktir
Lütfen yeni sikayet konulari acmayin ve sadece buraya yazin bi yanlislik oldugunu düsünüyorsaniz...
Sayin Nicolas Anelka Beyefendi, "Halacoglu irkci" konumu kapatmandaki neden nedir? baska yorumlarimi kopyalamak? ikaz edip silebilir yada benim silmemi söyleyebilirdin, neden hemen kapatma yolu deneniyor? :S:S:S
Sayin Nicolas Anelka Beyefendi, "Halacoglu irkci" konumu kapatmandaki neden nedir? baska yorumlarimi kopyalamak? ikaz edip silebilir yada benim silmemi söyleyebilirdin, neden hemen kapatma yolu deneniyor? :S:S:S
bu arada bu konu halloldu,kimse havada kaldigini sanmasin
ben bu bolumu ilkkez goruyom ya sey mesela bi yanlislik olmus konu actim yer baska yere tasinmis onuda yazsak yardimci oluyonuzmu gerci ALLAHA sukur kim vurduya giden bi konum olmadida sagolasin niko ben haksizliga gelemem ciden haksizlik olsa tum mod ve adminlerin basini agritirimm ozel mesajimla