ya sağır ölür dilsizle kör namazını kılar ondan sonra gömerler toprağa kör elini tutturur sonra meza taşını köre elıyle dokunduruur körde okur olur biter herhalde başka işleri yoktu hem tarlaada öldüler ne işi var körun sağırın dilsiniz tarlada bee tarlayı sağırla sürüyolardı herhalde körde olup olmadığını dilsizde ne tarafa süreceğini diyodu dımı
şöyleki Böyleki öyleki Anam Bu Ne Beeee Sorumu Yani Gören Birine Msj çeker Gören Biride Köre Sesli Mesaj Irakir Olur Biter Ne Kafa Yoruyonuz Amannnnnnnnnnnnnnn
şöyleki Böyleki öyleki Anam Bu Ne Beeee Sorumu Yani Gören Birine Msj çeker Gören Biride Köre Sesli Mesaj Irakir Olur Biter Ne Kafa Yoruyonuz Amannnnnnnnnnnnnnn
hahahahhah akil fiskirioo mubarekafferim benim dadluma bana cekmis
komiksiniz yaa size bir kötü birde iyi haberim var başta iyisini söylüyorum bunun cevabını bilen yakın bir arkadaşım var kötü haber ise o şimdi asker ve küs bana vede bu zincirleme kaza gibi bi soru birini bilince devamı geliyo yine aynı üçlüyle
süpersin dilara hiç kimsenin aklına gelmeyen bişey harbiden cep telefonları varsa öyle bişeyde olabilir