birdefasinda bizde ariicaktik tamda cikmadi iyiki cikmadi yani rsmen dogru cevaba yanlis diyorlar yaff ,sonra dediginiz gibi yanlis bi sayiyi sonuc olark gösteriolar , bu gibi seylerle ilgilenmiiceksin bile
Bazen susmak en güzel cevaptır ama gerçekler asla değişmez...
hehehee kanal d ye mail atcammm bi cok isimle bi cok mail adresle felan nekadar igrenc olduklarini yazcam gelen varsa beklerim adam akli progra,m koysunlarda bakalim demi amaL
en iyi çözüm bunları görünce kanalı değiştirmek. ben bir iki kez izledim sinir krizi geçiriyodumadamlar milleti keriz yerine koyuyolar.yok eminim bunu biliyosunuz.hadi arayın herşey söyleniyor ama nedense istenilene ulaşılamıyor.çünkü adamların niyeti belli.doğru zaten yok.sattler sonra belki..o da işlerine gelirse
__________________ murtiotesi
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
M.K.ATATÜRK
en iyi çözüm bunları görünce kanalı değiştirmek. ben bir iki kez izledim sinir krizi geçiriyodumadamlar milleti keriz yerine koyuyolar.yok eminim bunu biliyosunuz.hadi arayın herşey söyleniyor ama nedense istenilene ulaşılamıyor.çünkü adamların niyeti belli.doğru zaten yok.sattler sonra belki..o da işlerine gelirse
__________________ murtiotesi
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
M.K.ATATÜRK
İzlerken yanı ızlemek degılde tvde gordugumde dıyelım cunku boyle seylere bakamıyorum bıle..Yanı hep sunu dusunmustum bunlara kım ınanıyo acaba dıye..sayenızde gördüm ınanan ve arayanlarda varmıs tanıdıklardan..
Bence cok sacma ..Hıç ınanmam boyle seylere..Kım ki kolay para kazanmayı dusunuyosa bence dusunmesın..Öyle bırsey yok yani..Zaten programı sunan kısılerde bı tuhaf bence..Uyarı ıcın tesekkurler skorp..Bırılerınin işine yarar mutlaka..
milletimizin iste safligini kulanip dünyanin parasini kazaliyorlar.. böyle bir acik acik tv dünyasinda kaziklanma daha yok üstüne :-) adamlari durduranda yok gerci herkez bir yerden aliyordur yömiyesini ;-))