Paylasimlar gercekten cok güzel, ellerinize saglik.
Ya bende cok istiyorum bi kangal ama bi korkumdan dolayi gerceklestiremiyorum hayalimi Dogal ortamlarinda olmayinca pek yasayamiyormus bunlar dogrumu?? eger bilgisi olan varsa ve beni aydinlatirsa sevinirim..
Paylasimlar gercekten cok güzel, ellerinize saglik.
Ya bende cok istiyorum bi kangal ama bi korkumdan dolayi gerceklestiremiyorum hayalimi Dogal ortamlarinda olmayinca pek yasayamiyormus bunlar dogrumu?? eger bilgisi olan varsa ve beni aydinlatirsa sevinirim..
özgürlügüne meraklidir Kangal, kmrelerce bozkirda kosmak ister, eger onu bahceye hapsedersen hep kacmak icin firsat kollar ve mutsuz olur...
aynen sana katiliyorum, en güzel K ö p e k Sivas Kangaldir... kaldiki Kurtlara saldirip onlarla kavga etme cesareti olan tek Kangal K ö p e kleri degilmiydi...
aynen sana katiliyorum, en güzel K ö p e k Sivas Kangaldir... kaldiki Kurtlara saldirip onlarla kavga etme cesareti olan tek Kangal K ö p e kleri degilmiydi...
evet aynen öyle hemso haklisin.. baska bir K ö p e k cinsi buna dahil degil..
evet aynen öyle hemso haklisin.. baska bir K ö p e k cinsi buna dahil degil..
ya siz *****ten anlamıyonuz yada dogo arjentino görmediniz bitane bende var istediğiniz kadar para basarım dogonun üstüne sinek gibi ezer kangalı istersen youtube de videoları var bi bakın sevgili arkidişler sonra bi yazın buraya ben bir tane kangal biliyom oda kangal sucuk