Bu haber bana inandırıcı gelmiyor. Düşmanların nedenseni övmek kendisini küçük düşürmek için böyle bir şey yapsın ki. Biraz gerçekçi olalım arkadaşlar. Varsa bir resim yada video bunu ispatlayacak eyvallah deriz. Ama böyle bir şeye rastlamadım şimdiye kadar.
Bakma öyle hiç üzülmedim,
Nasıl olsa yalandın düşünmedim.
güzel bi paylasim dostum sagolasin...Bu hainler eninde sonunda bbelalarini bulacak..Bu Devletin EKMEGINI yeyip bu devlete kursun sikanlar mutlaka birgun ekmegi yedigi elden Kursunu Yer..
Bu Pkk denilen insanlıktan nasibini almamış insanlık müsfettelerin elbet kökünü kazıyacaz, tek şartla içte ve dışta tek yürek olarak, şimdi yüce önderimizin Gençliğe Hitabesini okuyun ve düşünün acaba dediklerinden hangisi mantıksız, sanki bugünleri anlatıyor,,devirlir birlik olma devir uyanık olma devri..
onlarinda birgün defteri dürülecek. zaten pkk nin dis destekli oldugu, cogu kürtlerin bile kinadigi ve avrupanin, abd nin, ve bütün arap ülkelerin teror grubu listesine alindigi pkk birgün sona gelecektir ve buda cok yakindir.
size güzel bir link tavsiye ediyorum: http://www.youtube.com/watch?v=YrYSMmbkKcc