yaaa ben erkeğim ama bi erkek bunu karşısındaki kıza söylüyosa yaa o kızı hiç sevmemiştir ya da o kızdan bi menfaati vardır. Şahsen bi kız bana böyle dese bana karşı kullanacağı son kelimeler onlar olurdu çünkü bi daha hayatımın hiç bi evresinde karşıma çıkarmazdım. Bence bi ilişkide yapılabilecek en büyük terbiyesizlikten biri bu..
defol git .. gelme.. bence uzak dur.. ilk sorunda başka kollra koşan kız veya erkekten uzak durun...
kuş beyni ile aklı sıra sana ceza veiyor ..
"sen beni terk ettin bende başka kıza gittim " yerin dolmaz sanma .. bir dahada terk etme gene giderim ..
defol git .. gelme.. bence uzak dur.. ilk sorunda başka kollra koşan kız veya erkekten uzak durun...
adama helal olsun dürüstce söylemis...ne yani söylemese sizde beraber olsaydiniz yine aldatmis olmuyormu seni ozaman cift aldatmis olur...en azindan bastan söylemis ,karar ise sana kalmis
adama helal olsun dürüstce söylemis...ne yani söylemese sizde beraber olsaydiniz yine aldatmis olmuyormu seni ozaman cift aldatmis olur...en azindan bastan söylemis ,karar ise sana kalmis
haklisin ama ayrildigim biriyle bidaa barisirmiydim acep...