Hepimiz birbirimizi taniyor hatta kim hangi konuya ne yazacak kadar düsüncelerini kisiligini tahmin edebilcek bilecek kadar biliyoruz... birbirimizi hic görmesekte gercek hayatta...
Bu Sitede gercek hayatta en cok kimi görmek isterdiniz? veya sadece Fotografta olabilir, yani en cok kimi merak ediyorsunuz...
seni bodrum... ooo say say bitmezz benimkisi ben en cok kimi isterdim siskoyu isterimmmm hemde cok jassi ki onu birgun kesin gircem denizide gelcek ben almanya gidince yanimiza sahmerdan demi gelcen ya ben herkesle soyle bi piknikte bulusmak isterim zati herkes bana bakardi ay ne guzel kiz diye herkesle tanisirdim iste
ben bu sıtede cogunu yanı eskılerden bır kacını gordum zaten msnde kayıtlı olanlar var yenı yada benım yenıı gordgum ısımler var mesela sahmerdan rayıha bodrumshıne scorpio yu falan da gormek ısderım tanıyanlar bılır arkadaslıga onem veren bır ınsanım tum arkadaslrımı cok sevıyorum hele cımecımeyı kendıme okadar yakın buluyorum kı cok sevıyorum onu sımarıgıda olee onlar benı sevmesede .... aramızda kalsın duymasınlar
yaf Geyik oLsun diye söyLedik Sizde aLindiniz oLurmu öyLe sey benim burda cok sevdiğim kardeşlerim abilerim ablalarım var hepsinylede tek tek görüşüp konuşmak isterim.. sizLeri seviyorum..
yaf Geyik oLsun diye söyLedik Sizde aLindiniz oLurmu öyLe sey benim burda cok sevdiğim kardeşlerim abilerim ablalarım var hepsinylede tek tek görüşüp konuşmak isterim.. sizLeri seviyorum..
yalan atma bizi gormek istemiyeni bizde istemeyizzz..dermisim..