Tekil Mesaj gösterimi

Alt 27.04.08, 22:26   #3168
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

Cezalı olmasaydım da oynayamazdım"

Galatasaraylı futbolcumuz Ümit Karan, Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri karşılaşmada, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Ümit Karan, takım arkadaşlarını kutladığını ifade ederek, ''Bugün futbolda çok güzel şeyler gördük, hem taraftar olarak hem de futbol olarak bakıldığında güzel bir maç oldu. Bütün arkadaşlarım güzel oyun sergiledi. Maça kazanma parolasıyla çıktık. Maça canlı başladık ve bunu rakibimiz hissetti. Gol dışında birkaç pozisyon daha bulduk, benim topum direkten döndü. Onlar da gol olabilirdi ama 1-0'lık net bir skorla kazandık'' diye konuştu.

Bu sezon çok olumsuzluk yaşadıklarını dile getiren Karan, ''Ama hiçbir zaman pes etmedik, yıkılmadık. Bu maçı hakeden taraf hakikaten Galatasaray Futbol Takımı'ydı. Sezon başından beri çok zorluklar çektik. Zaman zaman bazı futbolcular sıkıntı yaşadı. Herkes iyi katkı yapmak istedi. Kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Herkes böyle bir maç oynamak istedi'' dedi.

Şu anda lider olduklarını ve önlerinde önemli 2 maçlarının olduğunu vurgulayan Ümit, ''Rehavete kapılmamamız gerekiyor. Basın da bizi şimdiden şampiyon ilan edebilirler. Bu oyunlara gelmemiz gerekiyor'' diye konuştu.

-''OYNAMAK BENİM HIRSIMDI''-
Karan, sakat olduğu halde karşılaşmada forma giymesinin hırsı olduğunu dile getirdi.
Kendisini çalıştıran fizyoterapistlere teşekkürde bulunan Karan, şunları kaydetti:
''Doktorlar biraz tedirgindi. Günde yaklaşık 8 saat tedavi görüyordum. Kimse yetişeceğimi düşünmüyordu. Oynayıp oynamayacağım belli değildi. Ben oynamak istediğimi söyledim. Şu an da canım acıyor. Zaten cezalı duruma düşmeseydim de haftaya oynayamazdım. Maç içinde hissetmedim ama şu anda canım yanıyor. Oynamak benim hırsımdı. Başka arkadaşlar farklı düşünebilir. Başka futbolcu daha farklı davranabilir ama herkesin bu maçta oynamak istediğini düşünüyorum, buna Lincoln dahil.''

Ümit, hakemin kendisine sarı kart gösterdiği pozisyonla ilgili de, ''Bir pozisyonda faul yaptım ve hakem direkt kart gösterdi. Çok doğru bulmadım ama ne yapalım, bu durum adaleme iyi gelecek'' dedi.