Tekil Mesaj gösterimi

Alt 19.04.08, 15:27   #3079
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

Van Gaal olmadı

Karl Heinz Feldkamp'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasarayımıza Hollanda'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde Galatasarayımızdan teklif aldığını ancak düşünmek için süre istediğini açıklayan Louis van Gaal, kulübü Alkmaar'da kaldı. UEFA'nın haberine göre, yaz mevsiminde kulüpten ayrılması beklenen başarılı teknik adam, önümüzdeki sezon da Hollanda ekibinin başında olacak.

FUTBOLCULAR BÖYLE İSTEDİ

Kariyerinde Ajax ve Barcelona gibi büyük kulüpleri çalıştırmış ve sayısız başarı kazanmış Hollandalı teknik adamın bu kararının arkasında ise Alkmaarlı futbolcuların olduğu belirtildi. Louis van Gaal, bu sezon alınan kötü sonuçların ardından, Mart ayında AZ Alkmaar yönetimi ile masaya oturmuş ve taraflar van Gaal'in sezon sonu ayrılması görüşünde birleşmişti. Fakat takımdaki oyuncuların teknik direktör olarak van Gaal'i istemesi üzerine yönetim son bir karar verdi ve 56 yaşındaki teknik adamla 2010 yılına kadar sözleşme imzalandı.

"Yönetim ile bu hafta görüştük ve birlikte çalışmaya devam edebileceğimize karar verdik. Bunu futbolcularıma da açıkladım" diyen Louis van Gaal, Hollanda'nın AZ Alkmaar ekibine 2005 yılında gelmiş ve geçtiğimiz sezon ligde şampiyonluğa çok yaklaşmışken son maçını kaybederek bu onuru elde edememişti. Ayrıca yine geçtiğimiz sezon Louis van Gaal'in AZ Alkmaar'ı, UEFA Kupası 3. Tur maçında Fenerbahçe ile karşılaşmış ve İstanbul'da 3-3, Hollanda'da 2-2'lik skorların ardından tur atlayan taraf olmuştu.