Tekil Mesaj gösterimi

Alt 19.04.08, 15:19   #3077
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

DERBİYE BİLENİYOR

Yıldız futbolcumuz Lincoln, derbi öncesi F.Bahçe'ye gözdağı verdi!
G.Sarayımızın bu yılki en büyük transferi olan ancak oynadığı futbolla taraftarlara hayal kırıklığı yaşatan Brezilyalı Cassio Lincoln, F.Bahçe derbisine yönelik iddialı konuştu. Bu haftaki İstanbul Belediye maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini vurgulayan Lincoln, daha sonra oynayacakları F.Bahçe derbisinin şampiyonluğu büyük ölçüde belirleyeceğini dile getirdi. Lincoln, ***8220;F.Bahçe ile sahamızda karşılaşmamız bizim için avantaj. Seyircimizin de desteğiyle maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum. Bu maçta tüm taraftarlar ayrıca çok farklı bir Lincoln seyredecek. Bugüne kadar sakatlıklar nedeniyle kendimi gösteremedim. Derbi maç benim maçım olacak. Herkes Lincoln'ün nasıl bir futbolcu olduğunu görecek***8221; diye konuştu.

YÖNETİMDEN MOTİVASYON

Sarı-kırmızılı yönetim İstanbul Belediyesi maçı öncesi takıma moral motivasyon desteğinde bulunuyor. Başkan Adnan Polat'ın talimatıyla takımın başından bir an olsun ayrılmayan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, oyuncuları motive etmeye çalışıyor. Futbolcuların şimdiden F.Bahçe maçını düşünmeleri nedeniyle Üstünel ve Sezgin, İstanbul Belediye maçının önemini vurgulayan konuşmalar yapıyor. Futbolcularla tek tek görüşen Üstünel ve Sezgin, ***8220;Önümüzde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Önce bu maçı kazanmalıyız ki avantajımız devam etsin. Ondan sonra Fenerbahçe derbisini düşünürüz***8221; şeklinde futbolculara uyarılarda bulundular.