Tekil Mesaj gösterimi

Alt 06.04.08, 10:36   #9
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

Bu olay bizi kenetleyecek

Yapılan açıklamada, Kalli'nin istifasının, hırs ve kenetlenme oluşturacağı belirtildi.

HEDEFLER ŞAŞMAZ
G.Saray'dan yapılan açıklamada Feldkamp'ın, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa ettiği belirtilirken, takımı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği dile getirildi.

BİZ GÖNDERMEDİK
Açıklamada, bu gelişmenin hedeflere daha sıkı sarılarak kenetlenme ve yeni
bir motivasyon oluşturacağı vurgulandı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Kalli'nin gönderilmediğini, istifa ettiğini söyledi.

Ne dediler?
Bu bir yeniçeri isyanıdır

Hey gidi Cimbom hey... Bak ne hallere düştün. Seni bu halde gören taraftarın üzüntüden ne yapacağını bilmiyor. Bir teknik direktör geliyor, en önemli zamanda gönderiliyor. Diyorlar "Kendi istedi, biz de 'Evet' dedik." Ben de diyorum ki, "Yok emmi, öyle değil. Futbolcuların ona karşı oluşturduğu bir hareketten sonra bu gidiş oldu." Gene diyorum ki: "Bu bir yeniçeri isyanı gibi harekettir. Bugün takımı dört kişi hazırlayıp sahaya çıkartacak. Ankara maçı kolay değil. Ama, bu dört kişi kim? G.Saray'ı sahaya hazırlayabilecek yetkili kişiler mi acaba? Yazık olan, koca Avrupalı Cimbom'un bu hale gelmesi!"
İsmet TONGO

İstifa etmedi görevden alındı
Geç kalınmış bir karar. Bence Kalli istifa etmedi, görevden alındı. Yönetim bu operasyonu devre arasında yapsaydı takım içinde yaşanan sevgisizliği daha kolay çözerlerdi. Feldkamp istifa edince ilk sevinen, havaya zıplayan futbolcular oldu. Çünkü aldığı yanlış kararlarla futbolcuları birbirine düşürdü ve kendilerine olan güvenlerini kaybettirdi. Kalli'nin ayrılması, şampiyonluk yarışını olumlu etkiler. En azından futbolcuların kafasında "Hangimiz bu hafta kadro dışıyız" gibi soru işaretleri yer almaz. Ayrıca takımın emanet edildiği yardımcı antrenörler bu işi götürür. Çünkü kadro yapısı, oyun yapısı zaten belli.
Levent TÜZEMEN