Tekil Mesaj gösterimi

Alt 03.02.08, 22:05   #2274
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

"Galip gelmemiz gereken bir maçtı"

Galatasaray Sportif A.Ş, Genel Müdürümüz Adnan Sezgin, Fenerbahçe ile Kadıköy'de 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından galip gelmemiz gereken bir maçtı yorumunu yaptı.

Sezgin sözlerini şöyle sürdürdü: "Galip gelmemiz gereken bir maçtı, daha fazla pozisyona giren taraf bizdik. Çok iyi mücadele ettik, tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bu koşullarda ancak bu kadar mücadele edilebilirdi, onları tebrik ediyorum. Çok centilmence bir müsabaka oldu, böylesine maçlarda skordan daha çok topluma verilecek mesajlar önemlidir. Semih'e de geçmiş olsun diyorum, sakatlıklardan yana büyük ızdıraplar çekiyoruz bizde. Umarım en kısa zamanda sahalara döner. 0-0'lık sonuç bir avantaj, bu avantajımızı Ali Sami Yen'de lehimize çevirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Orta sahamızın yaş ortalaması 21,5, böyle bir takım ile sahaya çıktık ama sonuçta sahaya 11 Galatasaraylı futbolcu çıkıyor. Sakatları mazeret olarak belirtmiyoruz ama aynı mevkii de bir çok oyuncumuzun olmayışı büyük bir sakatlık. Ne olursa olsun bugün sahada 11 aslan vardı."