19.01.08, 14:09
|
|
|
Uzman
Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu
|
"Kendime geldim"

Shabani Nonda, ritmini bulduğunu ve artık daha iyi performans sergileyeceğini söyledi
Shabani Nonda, Galatasaray TVye verdiği röportajda iddialı açıklamalarda bulundu. Devre arasındaki tatilinin çok iyi geçtiğini belirten 30 yaşındaki forvet oyuncusu, İlk önce Fransada birkaç gün geçirdikten sonra ailemin yanına Kongoya gittim. Babamın rahatsızlığı devam ettiği için vaktinde dönemedim dedi.
RİTMİMİ ŞİMDİ BULDUM
G.Saray'ının bu sezon üç kulvarda da başarılı olacağını belirten Nonda, UEFA Kupası, Türkiye Kupası ve ligde hedefimiz bu kupaların hepsini kazanmak. Rize maçından sonra yediğim bir şey dokundu. Gastrit oldu midemde ama artık kendime geldim. Ritmimi bulmam için Cevat Hocayla çalışmam iyi oldu. Cevat Hocayı tanıyanlar bilir; her zaman daha fazla ritim verir diye konuştu.
GÜLEN TARAF OLACAĞIZ
Sezon başında Türkiyeye geldiğinde yabancılık çektiğini de vurgulayan Nonda şöyle dedi: Galatasarayı tanıyordum ama Türkiyedeki takımları iyi tanımıyordum. Haftalar geçtikçe Türkiye Liginin iyi olduğunu gördüm. Galatasaray, var olan kaliteli oyuncularıyla ve teknik direktörümüzün bize yansıttığı kazanma hırsıyla mutlu sona ulaşacaktır. Kongolu futbolcu, Bursaspor maçının önemine de değinerek, Yeşil-Beyazlı rakiplerinin ligdeki durumunu düzeltmek için Galatasaraydan puan almaya çalışacağını, Cim Bomun da liderliği bırakmamak için mücadele edeceğini söyleyerek, Sıkı oynayıp üç puan almamız lazım dedi
|
|