Tekil Mesaj gösterimi

Alt 26.12.07, 11:36   #1846
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

KARAR GÜNÜ

Hocamız Feldkamp ile ilgili son kararı bugün toplanacak yönetim kurulumuz verecek

Cim-Bom'da devre arası tatilini geçirmek için Almanya'ya giden Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın durumu bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek haftalık yönetim kurulu toplantısında ele alınacak. Özhan Canaydın başkanlığında yapılacak haftalık toplantının ana gündem maddesini Feldkamp oluşturacak. Yönetim kurulu üyelerinin büyük bölümünün katılacağı toplantıda, 74 yaşındaki Alman hocanın hastalanıp, Austria Wien maçına çıkmamasıyla başlayan ve Gençlerbirliği Oftaş deplasmanı yerine tatili Çin ülkesine gitmesiyle doruğa tırmanan kriz tüm yönleriyle masaya yatırılacak.
Toplantıda Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Kalli'yi savunarak, tecrübeli çalıştırıcıya geçen hafta sonu Almanya'ya gitmesi için kendisinin bizzat izin verdiğini söyleyeceği öğrenildi. Futbol şubesi üyelerinin de bütün halinde Feldkamp'ın arkasında duracakları bildirildi.
Yönetim içinde yaşı yüzünden sezon başından beri Kalli'ye karşı olan üyelerin ise Alman hocanın görevine son verilmesini isteyecekleri toplantıda son sözü her zaman olduğu gibi Başkan Özhan Canaydın söyleyecek. Florya'da gerçekleştirilecek olan yönetimde, devre arasında yapılması planlanan futbolcu transferleri hakkında da bilgi alış verişinde bulunulacak.