"Çok yoruldum"

Arda Turan Lig TV***8217;ye yaptığı açıklamalarda zor günler yaşadığını vurguladı. Yapılan eleştirilere hak verdiğini belirten yıldız futbolcu, ***8220;Ama olaya biraz da bizim tarafımızdan baksınlar. ***8216;Şımarık, laubali***8217; diyorlar. Bunlar 20 yaşındaki bir oyuncu için çok ağır eleştiriler***8221; ifadesini kullandı.
HER ŞEY BAŞARI İÇİN
Kendine olan güvenini yavaş yavaş kaybettiğini kaydeden gevç oyuncu şunları söyledi: ***8220;İnsanlar birbirine yardım etmeli. Beni kaybederlerse, ben de çok şey kaybederim. Belki onlar bir şey kaybetmez ama neden böyle şeyler olsun ki? Takım arkadaşımla tartışıyoruz, oyundan alınıyorum ve genç bir futbolcu olarak kendi taraftarım beni ıslıklıyor. Biz Servet***8217;le konuştuk. Bundan sonra böyle şeyler yaşanmaz. Hepimiz takımın başarısı için çalışıyoruz. Önemli olan mutlu sona ulaşmak.***8221;
BURASI BENİM EVİM
Eleştiren ve yaşananlar nedeniyle çok yorulduğunu vurgulayan Arda, ***8220;Biraz uzaklaşmak, ailemin yanında olmak istiyorum. Onlar da çok üzgünler, çünkü ben de onları çok üzdüm. Bazen idmana çıkarken bile kafamı toparlamakta zorlanıyorum. Ama hep böyle gitmez, İnşallah düzelecek. Hoca ile saatlerce konuştuk. Sadece haksız olan ben değilim. 12 yaşından beri Galatasaray***8217;dayım. Hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim. Çünkü burası benim evim***8221; diye konuştu.