Tekil Mesaj gösterimi

Alt 14.12.07, 23:09   #304
murat_n
Site Ondan Sorulur

murat_n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 11
Tesekkür almis 98 -> 19 Konu

Çağdaş Atan içini döktü
Antep maçından sonra ağlayan Çağdaş, 'O maça çok farklı hazırlanmıştım. Ben asla yenilgiye tahammül edemem' dedi.
13.12.2007

***8216;Hırsımın göstergesiydi***8217;
Gaziantepspor galibiyetinden sonra döktüğü gözyaşlarıyla dikkatleri üzerine çeken Çağdaş Atan, dün kulübün resmi sitesine birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Deneyimli futbolcu, galibiyet golünden sonra çok duygulandığını itiraf ederek, ***8220;Gözyaşlarım istem dışıydı. Kendimi bu maçta tam anlamıyla kazanmaya hazırlamıştım. Kalıbıma yakışmadı o gözyaşları ama benim elimde olan bir şey yoktu. Forma hırsı için yaptığımız bir mücadelenin de göstergesiydi. Takımımı çok seviyorum***8221; dedi.

***8216;Ben böyle mutluyum***8217;
Hayatı boyunca kaybetmeye tahammülünün olmadığını belirten, yıldız futbolcu konuşmasını şöyle sürdürdü: ***8220;İdmanda bile kaybetmeye tahammülüm yok. Bu özelliğimden dolayı çok mutluyum. Çünkü istediğim her başarıyı yaşadım. Milli takımda ve 4 büyüklerin ikisinde forma giydim. Tek eksiğim şampiyonluk görmek. O duyguyu da umarım Trabzonspor***8217;da yaşarım. Şimdi sırada İstanbul Belediye maçı var. Onları yenip Fenerbahçe karşısına moralli çıkmak istiyoruz.***8221;
Offline   Alıntı ile Cevapla