Şöhret değil hizmet!
Trabzonspor'da başkan adayları benzer açıklamalar yaptı...
13.12.2007
Hacıosmanoğlu: Yönetimdeyken prangalarımız vardı. Hizmet için geliyorum. Reklam peşinde değilim
Değişim şart
Trabzonspor***8217;da kongreye sayılı günler kala başkan adayları da icraatlarını bir bir sıralamaya başladı. Bordo-Mavili kulübün başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, tek hayalinin kulübüne uzun yıllar hizmet etmek olduğunu söyledi. Camianın köklü bir değişime ihtiyacı olduğunu savunan Hacıosmanoğlu, ***8220;Bunun için de kendi menfaatlerini kulübün menfaatlerinin arkasında bırakacak yürekli insanlara ihtiyaç var. Değişimi yapacak kişiler başkan olmalı***8221; dedi.
Amaç reklam değil
Tecrübeli yönetici, samimiyetsiz bir ortamda başarıyı yakalamanın imkansız olduğunu belirterek, şunları söyledi: ***8220;Ronaldinho***8217;yu alsanız, samimiyetsiz ortamda başarı imkansız. Kim başkan olursa olsun oturarak değil, insanların ayağına gidip, kulübün yararına işler yapmalı. Yönetimdeyken prangalarvardı, istediklerimizi yapamadık. Başkan olunca bu prangaları atıp hizmet için çalışacağız. Reklam peşinde değilim. Bu makamla da ticaret yapmayı düşünmüyorum.***8220;
Sadri şener: Amacım sadece Trabzon için çalışmak. Başka amacım yok. Yönetim için tüm planlar hazır
***8216;Hizmetim unutulmadı***8217;
Bordo-Mavili kulübün bir diğer başkan adayı Sadri Şener de en az rakibi kadar iddialı açıklamalar yaptı. Listesini hazırlayıp, kongre gününü beklemeye koyulan Şener, ***8220;Bugüne kadar yaptığım hizmetlerin unutulmaması beni sevindiriyor. İnşallah daha iyilerini yapacağız. Kongre sürecinde kimseyle kavga etmek gerekmiyor. Çünkü diğer başkan adayları da kulübe hizmet etmenin yarışında. Eğer seçilirsek, Trabzon***8217;u iyi yerlere getirmek için çalışacağız***8221; diye konuştu.
Borç düşündürüyor
Kulübün 20 trilyon borcu olduğuna dikkkat çeken Şener, konuşmasına şöyle devam etti: ***8220;Borsaya olan borcun ve futbolcu alacaklarının ödenmesi gerek. Her hangi bir sıkıntı olması durumunda bu ölüm anlamına geliyor. Ama gerekli planları yaptık ve sıkıntı olmayacak. Amacım şöhret peşinde koşmak değil. Protokol tribününde oturup gösteriş yapmak gibi bir amacım da yok. Göreve gelirsek Ersun Yanal ile görüşeceğiz. Bizden futbolcu isterse imkanlar ölçüsünde gider alırız.***8221;
Başvuru bitiyor
Bordo-Mavili kulüpte, başkan adaylarının bugün saat 10.00***8217;a kadar Divan Başkanlık Kurulu***8217;na yönetim listeleriyle birlikte adaylıklarını resmen bildirmeleri gerekiyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Divan Başkanı Nizamettin Algan, ***8220;Çok adaylı bir şekilde seçime gidilecek olması Trabzon***8217;un önünün açık olduğunun bir göstergesidir. Bu durum aynı zamanda kulüp içi demokrasi ve çoksesliliğin bir sembolüdür. Şimdiden kongrenin demokratik bir ortamda geçmesini istiyorum ve tüm başkan adaylarına başarılar diliyorum***8221; ifadelerini kullandı.
|