Stoper için iki aday var
DERBİDE gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Song'un yerine Sivasspor maçında Bouzid ya da Hakan Balta oynayacak. Teknik direktör Feldkamp'ın iki oyuncu arasında idmanlardaki performanslarına göre bir tercih yapacağı bildirildi. Bouzid daha şanslı gözükürken, Hakan Balta'nın stopere çekilmesi halinde sol bekte Volkan forma giyecek.
Serkan şaşırdı!
F.BAHÇE maçında oynatıldığı için eleştirilen Serkan Çalık hem üzgün, hem şaşkın. Eleştirilere anlam veremeyen genç yıldızın çevresine, "Derbiye kadar herkes beni göklere çıkarıyordu. Şimdi ise hocam F.Bahçe karşısında bana görev verdi diye eleştiriliyor. Bu nasıl iş? Ben bir şey anlamadım" diye dert yandığı belirtildi.
İzin bitti yeni hedef Yiğido
F.BAHÇE yenilgisinin ardından pazar günü hafif bir idman yapan dünü ise izinli geçiren sarı-kırmızılılar, Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün çift idmanla başlayacak. Saat 11.00 ve 17.00'de yapılacak çalışmalar, basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilecek. Kalli'nin idmandan önce oyuncularla toplantı yapıp uyarılarda bulunması bekleniyor.