Tekil Mesaj gösterimi

Alt 30.11.07, 11:46   #1408
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

'Vefa beklemiyorum'

Kimseden vefa beklemediğini açıklayan Hakan 'Sezon sonu sözleşmem bitiyor ve ayrılacağım. Ama devre arasında hiçbir yere gitmiyorum' dedi.

***8216;Adam gibi adamım***8217;
Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılıp, ayrılmayacağı yolundaki spekülasyonlar bitmek bilmeyen Hakan Şükür dün Panionios maçının ardından ses getirecek açıklamalar yaptı. Son 10 gündür inanılmaz derecede üzerine gelindiğini belirten Kral, ***8220;Hakan adam gibi adamdır. Galatasaray için canımı dişime taktım ve bundan sonra formayı ölümüne giyeceğim. Kimseden vefa beklemiyorum. Ben yönetimle 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri***8217;ne giden yolda sezon sonuna kadar sözleşme yaptım. Devre arasında takımdan ayrılmayacağım. Ama sezon sonu burada olmayacağım***8221; diye konuştu.

***8216;Katkım olacak***8217;

Takımdaki gençleştirme operasyonunda katkısı bulunacağını vurgulayan, Kral, ***8220;Aynı olaylar sürekli ısıtılıp, ısıtılıp önümüze getiriliyor. Anamız, babamız, çocuklarımız var. Hastalıklar oluyor. Bize de yazık günah***8221; dedi. Maçla ilgili de konuşan deneyimli futbolcu, ***8220;Deplasmanda kazanmak çok güzeldi. Böylesine önemli bir mücadeleden galip ayrılmamız dolayısıyla mutluyum. Serkan sakatlıklar nedeniyle aldığı formayı hakettiğini gösteriyor. Bizlerin son dönemleri olduğu düşünülürse genç arkadaşlarımızın böyle oynaması çok sevindirici***8221; ifadesini kullandı.

LA Galaxy iddiası
Aslan***8217;dan ayrıldıktan sonra kariyerine ABD***8217;de devam edeceği şeklinde iddialar bulunan Hakan Şükür***8217;ün Los Angeles Galaxy ekibiyle bir araya geldiği bildirildi. Kral***8217;ın geçtiğimiz günlerde İstanbul***8217;a gelen Beckham***8217;ın da forma giydiği Major Lig ekibinin yöneticileriyle oldukça olumlu geçen bir görüşme yaptığı kaydedildi.