Tekil Mesaj gösterimi

Alt 20.11.07, 17:31   #1260
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

LINDEROTH: ''AVRUPA KUPALARINDAKİ MAÇLAR FARKLI''-
Tobias Linderoth, lig ve Avrupa kupalarında oynadıkları maçlar arasında belirgin farklar olduğunu söyledi.
İsveçli futbolcu, lig ve Avrupa kupalarında yaptıkları karşılaşmaları birlikte değerlendirmenin kolay almayacağını vurgulayarak, ''Az sayıda maç yaptığınız zaman, bir hata size ceza olarak geri dönüyor. Bunun ceremesini de çok çabuk çekiyorsunuz. Taktiksel olarak farklı oynamanız gerekiyor. Lig ve Avrupa kupaları karşılaşmalarının çok farklı ortamlarda geçtiği gerçeğini göz ardı etmemeliyiz'' diye konuştu.

Sakatlığıyla ilgili bir soru üzerine, daha önce de uzun süreli bir sakatlık geçirdiğini anlatan Linderoth, ''Türkiye Ligi'nin çok sert olduğunu ve bunun için sakatlandığımı düşünmüyorum. Belki biraz fazla maç oynadık ve ben bu süre içinde bu kadar fazla maça hazırlıklı olamadım'' dedi.

Linderoth, Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini de belirterek, ''Namağlup olmanın bir anlamı var. Bunu düşünerek sahaya çıkacağız. Bu maçı da kayıpsız geçmeliyiz'' şeklinde konuştu.
Bu arada, sarı-kırmızlı taraftarlar futbolculara yoğun ilgi gösterirken, imza gününe katılacağı bildirilen Ayhan'ın, tedavisi nedeniyle gelemediği açıklandı.