Tekil Mesaj gösterimi

Alt 18.11.07, 08:03   #297
murat_n
Site Ondan Sorulur

murat_n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 11
Tesekkür almis 98 -> 19 Konu

İşlem tamam
Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara, Trabzonspor'un hocasını çok memnun etti. Ersun Yanal, 'Artık oyuncularımı tanıyorum, onlar da benim ne istediğimi biliyor' dedi.
18.11.2007

En çok o sevindi
Geçtiğimiz hafta aldığı Denizlispor mağlubiyetinin yaralarını sarıp Galatasaray karşısında yeni bir serinin başlangıcını yapmanın yollarını arayan Trabzonspor***8217;da teknik direktör Ersun Yanal, camiaya umut saçtı. Göreve geldiği günden bu yana yepyeni bir sistem üzerinde duran ve takımın çehresini değiştirmeye çalışan deneyimli hoca, milli araya en çok sevinen teknik adamların başında geliyor. Takımın hücum gücünü yükseltmenin yollarını arayan Bordo-Mavililer***8217;in hocası, bu anlamda büyük mesafe katetti.

***8216;Beklentiyi biliyoruz***8217;
Milli maçlar haftasının tam ihtiyaç duydukları bir döneme denk geldiğinin altını çizen Karadeniz temsilcisinin teknik patronu, kazanımlarının büyük olduğunu vurguladı. Takımını artık çok daha yakından tanıdığını söyleyen Ersun Yanal, ***8220;Şimdi ben onların kapasitelerini görüyorum, onlar da benim ne istediğimi biliyor. Ben ve ekibim, Trabzonspor camiasının bizden beklentilerinin farkındayız. Şu an için iyi bir konumda olmadığımız gerçek ama en kısa zamanda Trabzonspor***8217;u üst basamaklara mutlaka taşıyacağız***8221; dedi.

Kısa kısa
Nihat Karanis toprağa verildi
Trabzonspor Kulübü***8217;nün kurucularından olan ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Nihat Karanis, dün son yolculuğuna uğurlandı. İskenderpaşa Camii***8217;nde kılınan cenaze namazına yöneticilerin ve teknik direktör Ersun Yanal***8217;ın yanı sıra Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Bayındırlık İskan Bakanı Faruk Özak ve Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan da katıldı.

Yönetimin güveni tam
Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, takımın ayağa kalkması için çalıştıklarını söyledi. Stat projesinden sonra en önemli konularının Galatasaray sınavı olduğuna değinen Pişiren, ***8220;Kazanırsak yükseliş başlar. Takımımızın da bunu başaracağına yürekten inanıyoruz***8221; dedi.
Offline   Alıntı ile Cevapla