Tekil Mesaj gösterimi

Alt 14.11.07, 09:40   #286
murat_n
Site Ondan Sorulur

murat_n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 11
Tesekkür almis 98 -> 19 Konu

Yürü be Yiğido!
Trabzonspor?un basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, çarpıcı açıklamalar yaptı: Hâlâ iddialıyız ama biz olmayacaksak Sivasspor şampiyon olsun
14.11.2007

***8216;Arayı kapatabiliriz***8217;
Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, son dönemdeki gelişmelerle ilgili görüşlerini açıklarken, en çarpıcı sözleri, şampiyonluk konusu hakkında yaptı... Bordo-Mavili takımın zirveden uzak kaldığını, ancak halen iddiasının sürdüğünü belirten Kafkas, ***8220;Açıkcası, sezon sonunda zirvede olmayacaksak, İstanbul kulüpleri yerine Sivasspor***8217;un şampiyonluğu bizi mutlu eder. Ancak dediğim gibi biz hâlâ üst sıralardaki rakiplerimizle arayı kapatabileceğimize inanıyorum***8221; diye konuştu.

***8216;Hüseyin çağrılırdı***8217;
Milli takıma çağrılmayan Hüseyin***8217;e de haksızlık yapıldığına dikkat çeken Kafkas, konuşmasına şöyle devam etti: ***8220;Milli takımda oynayabilecek seviyede 5-6 futbolcumuz var. Bu futbolcularımızın form grafiği iyi olduğu zaman eminim hepsi birden milli takıma gidecekler. Bence kaptan Hüseyin***8217;in milli takıma alınmaması çok üzücü. Hüseyin, bugünkü formuyla alınabilirdi. Fatih Terim***8217;in seçimini oyun sistemine uygun futbolcular için yaptığını düşünüyoruz. Çok fazla da eleştirmek istemiyorum...***8221;

***8216;Başkanı bekliyoruz***8217;
***8220;Trabzonspor kongre sürecinde hareketlilik yaşıyor. Bu da Trabzonspor***8217;un sahipsiz olmadığını gösterir. Yönetim olarak tekrar aday olup olmayacağımız konusunda herhangi bir fikir birliğine varmadık. Başkanımızın kararı bekliyoruz. Ama bu süreçte hocamızla uyum içindeyiz. 2 takviye yapılırsa takımın daha iyi olabileceğini söyledi. Ancak gönderilecekler için kesin karara varmadık. Ara transfere kadar olan süreci en az hasarla ve iyi bir noktada kapatmak istiyoruz.***8221;
Offline   Alıntı ile Cevapla