Tekil Mesaj gösterimi

Alt 11.11.07, 13:46   #1098
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

Ümit Karan 11'e dönüyor

G.Birliği önünde Nonda'nın partneri olması bekleniyor.

HELSİNGBORG karşılaşmasında kulübeye çekilen Ümit Karan'a yeniden ilk 11 şansı doğdu... Teknik direktör Feldkamp'ın, idmanda sakatlanan ancak durumu henüz netleşmeyen Hakan Şükür'ün yerine Ümit Karan'ı tercih etmesi bekleniyor. Helsingborg karşısında ilk 11'de görev yapan Hakan'ın etkisiz kalması da Karan'ın şansını artırıyor. Forvette Nonda'nın yeri kesinleşirken, Kongolu yıldıza partnerlik yapacak isim ise maç
saatinde netlik kazanacak.
10 Kasım mesajı

SARI-kırmızılı yönetim, 10 Kasım 1938'de hayata gözlerini yuman, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, milli mücadelenin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 69. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kulübün resmi internet sitesi de dün Atatürk resminin içine yazılı "Ulu Önder Atatürk'ü saygıyla anıyoruz" ifadesiyle açıldı.

Şampiyon satışta

G.SARAY Store tarafından düzenlenen tasarım yarışmasında 1. seçilen tişörtün üretim aşaması tamamlandı. Tasarımı Samet Doğan tarafından yapılan tişört, G.Birliği karşılaşması öncesi tüm G.Saray Store'lara ulaştırılarak satışa sunuldu. Yönetim, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği 'şampiyon' tişörtün satışlara hareketlilik getirmesini bekliyor.