Tekil Mesaj gösterimi

Alt 31.10.07, 17:58   #926
Hasani
Uzman

Hasani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etmis: 32
Tesekkür almis 155 -> 113 Konu

Kapanmayan hesap

Beşiktaş derbisi öncesinde kadro dışı bırakılması tecrübeli futbolcumuz Hakan Şükür için büyük bir yıkım oldu
Yönetim tarafından olayın üstü hemen örtüldü. Ama içten içe kanayan bir yara vardı. Tecrübeli futbolcu Ankaraspor maçında da 57. dakikada kenara çekilince ipler kopma noktasına geldi. İddialara göre Hakan ve Kalli bırakın konuşmayı, selamlaşmıyor bile. Tarih 29 Eylül 2007... Galatasaray'ın, Beşiktaş'la oynayacağı maçın sabahı... Florya'da öyle bir olay yaşanıyor ki Türk futbolunda deprem etkisi yaratıyor. Takımın en büyük kozu Hakan Şükür ve Lincoln'ün kamp kurallarına uymadıkları gerekçesiyle Teknik Direktör Feldkamp tarafından kadro dışı bırakıldığı açıklanıyor. Alman hoca, sırf disiplinden taviz vermemek adına iki yıldızı bir kalemde silip atıyor. Yönetim tarafından kararın bir maçlık olduğu açıklanıyor ve olayın üstü kapatılmaya çalışılıyor...

LİNCOLN'ÜN DE KIRGINLIĞI SÜRÜYOR

O zaman için ne Kalli ne de yönetim, yaşananların takımın dibine dinamit koymak anlamına geleceğini belki de anlayamıyor...İki yıldız olay sonrası ısrarla kural ihmal etmelerinin söz konusu olmadığını belirterek kendilerini savunuyorlar... Ve özellikle Lincoln, yabancı olmanın vermiş olduğu avantajla Hakan'dan bir adım daha öteye giderek, hocaya kırgınlığının devam ettiğini dile getiriyor. Biz dönelim işin Hakan Şükür boyutuna...

ÇIKARTILACAK EN SON KİŞİYİM

Tarih 21 Ekim 2007... Hakan Şükür, Ankaraspor maçına ilk on birde başlıyor. Ancak 57. dakikada yerini Nonda'ya bırakıyor... İşte ipler de kopma noktasına burada geliyor... İddialara göre Hakan Şükür, kenara gelirken, ***8220;Oyundan çıkartılacak en son futbolcu benim***8221; diyerek tepkisini ortaya koyuyor... Beşiktaş maçı öncesi başına gelenleri bir türlü hazmedemeyen Kral, yaşadığı ikinci şokla iyice sarsılıyor. Deyim yerindeyse dünyaya küsüyor... Daha bitmedi, bakın kulislerde neler konuşuluyor: Hakan kesinlikle sakat değil, sadece morali bozuk. Sakatlık işin bahanesi. Kimilerine gören Hakan oynamak istemiyor, kimilerine göre de Feldkamp, Kral'ı görmeye bile tahammül edemiyor... Bu ikili bırakın birbirleriyle konuşmayı, selamlaşmıyorlar bile. Alman hoca ile Lincoln arasında da aynı şekilde bir iletişimsizlik var...

TAKIMDA HİÇ HUZUR KALMADI

Bu durumdan iki taraf da çok yıpranmış durumda. Feldkamp oldukça isteksiz, yüzü gülmüyor. İdmanlarda tavırları tamamen değişti. Takımdaki yüksek gerilim diğer futbolcuları da olumsuz etkiliyor. Yönetim ise Florya'da esen soğuk rüzgar karşısında şimdilik sessizliğini koruyor. İddiaların ne kadarı gerçek, ne kadarı değil bilinmez ama Florya'nın büyük olaylara gebe olduğu da su götürmez bir şekilde