"Özel hayat kalmayacak"

Kalli, herkesin işine odaklanması gerektiğini ve başarının bu şekilde geleceğini belirtti
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Milli Takım***8217;ın üst üste aldığı kötü sonuçlar hakkında yorumda bulunmaktan kaçınırken, bazı çevrelerin bu konuda çok konuşmasının zarar verici olduğunu söyledi. Feldkamp, ***8220;Aslında bu işten pek anlamayan insanlar o kadar çok şey söylüyor ki, ben de aynı şekilde bu konuya değinmek istemiyorum. Maalesef teknik direktörler de bu konuda gereğinden fazla yorumda bulunuyorlar. Zarar veriyorlar. Maçlardan önce, kamplarda ne olup bittiğini bilmediğim için zaten bir şey söylemem mümkün değil***8221; dedi. Yabancı sayısının çok fazla olmasının milli takımları olumsuz etkileyebileceğini bir dönemin İtalya***8217;sını ve şimdiki İspanya***8217;yı örnek vererek dile getiren Kalli, Ankaraspor mücadelesinin ardından dolacak olan 5 maçlık seyircisiz oynama cezaları için de ***8220;Hâlâ bana ***8216;Boş tribünlere mi oynuyorsunuz?***8217; diye Almanya***8217;dan telefon geliyor. Bu bizim için utanç kaynağı olsa gerek. Ama unutmamak gerekiyor, 4 maça da en iyi şekilde konsantre olmaya çalıştık. Yönetimimiz de her türlü desteği ve olanağı verdi ve hepsini kazandık***8221; ifadelerini kullandı. UEFA Kupası***8217;ndaki maçlara da değinen tecrübeli çalıştırıcı, ***8220;Tabii ki rakiplerimizi takip ediyoruz. Ancak bizim için öncelikli olarak Ankaraspor maçı önemli. Burada takımın bilmesi gereken, önümüzdeki haftalarda özel hayat diye bir şey kalmayacak. İşimize odaklanmamız lazım***8221; şeklinde konuştu. Bu arada Hasan Şaş ile milli takımdan sakat dönen Ümit Karan***8217;ın tedavilerinin ardından dünkü antrenmana katılması Kalli***8217;nin yüzünü güldürdü.
Ali Sami Yen anıldı
G.saray***8217;ın 102. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde, kulübün kurucusu Ali Sami Yen, kabri başında anıldı. İkinci Başkan Semih Haznedaroğlu, ***8220;Başkanımız bu tür konulara büyük hassasiyet gösterir, ancak kendisi istirahatte olması nedeniyle gelemedi. Bizler, G.Saray Yönetim Kurulu ve tüm Galatasaraylılar adına 102. yılımızda kurucumuzun mezarı başında bulunmaktan gurur duyuyoruz***8221; dedi.