Formayı geri vermem"

Mondragon'un Sarı-Kırmızılı takıma veda etmesinin ardından sezon başında Kayseri Erciyesspor***8217;dan transfer edilen Orkun Uşak, iddialı açıklamalar yaptı. Galatasaray alt yapısından yetiştiğini hatırlatan deneyimli file bekçisi, ***8220;Bana yönelik beklentilerin farkındayım. Mondragon gibi bir kalecinin ardından kaleyi devralmam gerçekten çok önemli. Ama ben de yeteneklerimin farkındayım. Şimdiye kadarki performansım ortada. Formayı almışken geri vermeyi düşünmüyorum***8221; yorumunu yaptı.
***8216;Bütün kupalara talibiz***8217;
Takımın diğer kalecileri Aykut Erçetin ve Fırat Kocaoğlu***8217;na da övgüler düzen Orkun, ***8220;Bu takımda bir kural nedense görmezden geliniyor. Kim iyiyse formayı o giyer. Demek ki hocamız Feldkamp beni hazır görüyor ve sahaya çıkıyorum. Başarılıyım. Aykut ve Fırat da çok yetenekli kaleciler. Takımda özlenen hava yakalandı. Ligde ve Avrupa***8217;da yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Umarım bu sene kısa bir aranın ardından Türkiye Kupası***8217;nı da müzemize götürüp, başarımızı katlayacağız***8221; dedi.