![]() |
Admin delirtme yolları
üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Admin: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin üye: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Admin: evet üye: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin Admin: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi! üye: Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu üye: Haci sen ne is yapiyon ? Admin: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim. üye: oldu üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya Admin: ee ? üye: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim üye: Abi Admin forumda ne yapar? Admin: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs.. üye: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz? Admin: Arkadasim bu konu daha once açilmisti ! üye: Konu çok fazla ragbet görünce bi tane de biz açalim dedik üye: Hocam bi dakika bakar misin ? Admin: Ne var lan üser üye: Hocam windows bölümünde bir soru sormustum.Kimse cevaplamamis.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. üye: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Admin: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom! üye: Baba benim forumda 3 mesajım war. Admin: mesaj sayını çoğalt napıyım üye: diyorum ki hani senin 3500 mesajın war.birazını bana ödünç wersen olur mu? Admin: Banned! üye: mod olmam için napmam lazım? Admin: Çok çalışman lazım üye: Çok Çalıştım Matematik Sınawından 100 aldım. üye: Radyo istekleri burdan mı? Admin: Evet arkadaşım isteklerini buraya yazıyorsun. üye: Bana şöyle eski model bi radyo werir misiniz.Nostalji olsun bea üye: Sizin işiniz güvenlik mi? Admin: 1.planda o vardır. üye: O zaman siz FBI'a gidin ne duruyonuz ki? Admin: Bu konu daha önce werildi Arkadaşım.Kilit. Üye PM Atar: Abicim konunun kilidi paslanmış 1 tazelesene üye: Antivirüs Programını download ettim. Admin: eee sonra üye: Ben hastaydım bu pro virüslerimi temizlemedi hala hastayım üye: benim 32 MB lık ekran kartım war bu oyun çalışmıyor. Admin: Yeni ekran kartı al sende. üye: Ben daha ekonomik 1 çözüm buldum.Sende 256 MB'lık iki tane rem warmış admin abi.1 tanesini ban ödünç wer de ekran kartına takayım üye: Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya Admin: ee? üye: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor Admin: jilet verin lan banaaaaaaaa!!! |
:D :sm32: tşkler çok hoş gerçekten..
|
Yüreğine sağlık çok güzel olmuş. Paylaşımın için sağol..
|
ellerin dert görmesin hewall çok manyahk bişey yaa gülmekten yıkıldım resmen :)
|
Bazı admınler hak edıyo..bence özellikle artist olanlar:)..Bana birisini hatırlattı admın olan ..Tesekkurler paylasım ıcın bodrumshine..
|
Al***305;nt***305;:
|
üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Admin: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin üye: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Admin: evet üye: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin hahah :D güzelmis ya sagol :D |
Paylaşımın için sağol..
|
bence Adminlerin hepsi artistlik tasliyor gibime geliyor:D
|
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:50 . |