![]() |
Okuyun, Bakalım Okuyabilecek Misiniz???
Hfraliren srısaı
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz. Bakın nasıl da duzgun okudunuz, ilginç değil mi? |
Al***305;nt***305;:
|
sen zaten ilginçmisin gelmez tabi :D
|
eline sağlık .. Cidden öyle he tek tek okuayamdım ßir ßütün olarak süper okuyorus :D cimcime saoLsun bize antreman yaptiriyor zati :D
|
:sm4:
Al***305;nt***305;:
|
ilgincmis gercekten... :) ilk gördügümde "bu ne" dedim ama sonra sular seller gibi okudum... :)
aslinda dogru degil bu sekil okumak, cünkü okuma yazmasi cok kuvvetli olmayanlar bu sekil okuyunca cok hata yapiyorlar.... |
dedikleri gibiymis ama..
|
daha öncede okumustum ilginc gercekten tek tek karisik tabiki bütün olarak bi basla hemencik bitio :D
tsk paylasim icin :) |
bende bende okuyabildim heyyo heyyo :D:Dhiçte zor değilmiş:)
|
ben okuyabiliyorum :D:D
harflerin sırası bir ingiliz unıversitesinde yapılan arastırmaya göre kelimelerin harflerin hangi sırada yazıldıkları önemlı degılmıs önemlı olan birinci ve sonuncu harfin yerınde olmasıymıs arkadakı harflerın sırası karısık olsada okunuyormus çünkü kelımeler harf harf degıl bir bütün olarak okunuyormus:D:D |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:52 . |