![]() |
Sacma Esprilerden secmeler...(yinede güldürüyor yahu)
uzun lafın kısası : UL
*Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın. *Yarasa çok faydalı bir ******dır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi. *Bu erikson, başka erik yok. *Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir. *En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun. *Allah''ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle. *Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir. *Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem! *Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma. *Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti. *Ey yükselen nesil. . .İn ulan aşağı. *Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi *Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim *Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong *Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! *Ilahi Azrail sen adami öldürürsün *Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! *Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi? *Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı. Şimdi full çeken hattımla seninleyim. *Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın *Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık! *sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer. *Dünya döner ay kebap *Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis... *Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba *Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis *O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim *Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan *Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur *Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti *Yasınız kaç? -Vallahi her yıl değişiyor *Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış *Aşk havuzuna aptal düşer ama beni ittiler! |
Al***305;nt***305;:
birde su yilbasindaki igrenc espri var, önümüzdeki yil görüsüsüz..... ay ne igrencccccc... :D:D:D |
süper olmuş teşekkürler bu arada...
|
gercekten guzeldi..tesekkur butonuna gitti elim bi anda=)bizim orta okulda bi arkadas vardı o da yapardı bole seler inadına..ornek:bi gun ucakta gidiyomus..birde ne gorsun uctugunu farketmis:D
|
sacma ama söylemeden gecemıcem :D :D :D
*adamın bırı yanmıs karısı duz:D *adamın bırı yatmıs karısı tekne :D *adamın bırı gulmus karısı dıken :D *kaptan kemal konusuyor kaptan kemal konusuyor: "cıkarın benı bu kaptan " :D *Ula temel manzaraya bak! hanı la nerde agaclardan goremıyorum :D *elma nıcın dıskoya gıder? (kurtlarını dokmek ıcın ) :D *surahı bardaga neder? (sende olmasan ıcımı kıme bosaltcam ) :D *lımonun yarısı kac ? (lım bes) :D *lımon ne zman sıkılır? (canı sıkılınca ) :D *karınca zencı bır adamın koluna duserse ne der ? (eyvah karakola dustum) :D * NEZ MAYO GIYERSE NE OLUR ? (MAYONEZ) :D |
sacma ama, sacmaligindan olsa gerek, insan okudukca gülüyor:D
|
cok anlamli yaf :D
sacimi süpürge ettim elektrik süpürgesi cikti beni terk etti:mad: :D |
bi kac tanede ben yapim bari :)
bak barbicim sen daha TOY sun :D Atı alan üsküdarı gecti takipteyiz tamam :) HüseyİN HüseyOUT biri 40.Katta aşagı atlar ölmesse kim inanır Kadir inanır Ye-Ter ben yemem sen ter ye (bu harbi berbat :D ) Ben sünnete karsıyım genclerin önünü kesmeyelim! :D şimdilik bu kadar :) |
Sabah ola motorola
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:51 . |