![]() |
--- Y@ş@m İçin Öneriler ---
--- Y@ş@m İçin Öneriler --- ![]() - İnsanlara beklediklerinden daha çok şey ver ve bunu zevk alarak yap. - Dinlediğin her şeye inanma, sahip olduğun her şeyi harcama ve istediğin kadar uyuma. - 'Seni seviyorum' dediğinde, cidden söyle. - Üzgünüm dediğinde, o kişinin gözlerinin içine bak. - Evlenmeden önce en az 6 ay nişanlı kal. - Başkalarının düşleriyle asla alay etme. - Anlaşmazlık durumlarında, dürüst ol. - Kimseyi kırma, hakaret etme. - İnsanları akrabalarına göre yargılama. - Yavaş konuş, ama hızlı düşün. - Anneni ara. - Kardeşine sahip ol (Eşler eldir, biri gider, biri gelir ama kardeş kandır, yakınlığı başkasında bulamazsın). - Akrabalarını ara. - Kaybettiğinde, ders al. - Küçük bir anlaşmazlığın büyük bir arkadaşlığı bozmasına izin verme. - Telefona cevap verirken gülümse.Seni arayan kişi bunu sesinden anlayacaktır . - Biraz yalnız kal. - Suskunluğun, bazen, en iyi yanıt olduğunu unutma. - Allah`a güven ama arabanı kilitle. (Deveni bağla sonra tevekkül et). - Evde sevgi dolu bir atmosfer önemlidir.Huzurlu ve uyumlu bir ortam yaratmak için elinden geleni yap. - Geçmişte çok yaşama. - Bildiklerini paylaş. Ölümsüzlüğü elde etmenin bir yoludur. - Dua et. Duada, ölçülemeyecek bir güç saklıdır.· - Sana sevgi gösterisinde bulunan birini engelleme. - Başkalarının işine burnunu sokma. - Çok para kazanıyorsan eğer, hayattayken, başkalarına yardım et. Bu, Şansın sana verebileceği en büyük tatmindir. Unutma, istediklerini elde edememek, bazen büyük bir şanstır. |
paylaşım için teşkkür
|
Ellerine saglik
|
cok guzel yaaa!!!!
dort defa okudum |
cok guzel yazmisin yaaa!!
dort defa okudum. |
cok stressli olmamalii
|
bi kere benim tek önerim insan hayatta duygusal olmamalı
|
duygusal olmayacaksınhaklı olduğun konularda gerekirse inatçı olacaksın
|
bu sitede bizden daha tecrübeliler önerilerinizi bekliyoruz
|
Hepsini bire bir uygulayabilmeyi çok isterdim . ama insanız... hata yapıyoruz. Paylaşım için Telşekkürler.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:16 . |