![]() |
Konuyu okumadan yorum yapanlar yakalandınız!:):D
Konu: 2009 dünyaya meteor çarpacak
üye: eyvallah dostum emege saygi!! Konu: bülent ersoy hamile kalmis üye: paylasim için saol dostum bende bunu ariyordum!!! Konu:Milli takimimiz arjantin'e yenildi üye: süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor Konu: Kizgin çocuk annesini öldürdü!!! üye: bizimle paylastigin için tesekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyaci var Konu: Iste Son Sürüm Dj Programlari Kesinlikle Deneyin(resimli) üye: ooo Kardas harika resimler paylastigin icin saol Konu: bilim adamimiz bir ilke daha imza atti!nobel fizik ödülünü aldi üye: yazik yaa Konu: benzine,una ,sekere,mazota gene zam yapildi üye: oh ne güzel.ülkenin gidisati iyi Konu: arkadaslar bu programin cracki lazim üye: banada lazim.napicaz Konu: Fareyi ayaklar altina alma zamani Üye: Güzel paylasim bizim evdeki **** de acayip fare yakaliyo... Konu: YSK'nin Internet Sitesi Çöktü.!! Üye: yazik yaaa ölen varmi acaba.. Konu: Internette En Ucuz Ülkeler Üye: oleyyy internet ucuzluyor yani Konu: Java oyunlar Üye: abi bu japon oyunlari harika oluyo paylasim icin tesekkürler.. Konu: Sigarayi birakmanin 20 yolu Üye: abi bunlar harika yollar ellerine saglik Konu: Derimiz neden yaslanir Üye: yaa kardas benim dedem de cok yasli ölürse cok üzülürüm..:D |
Süper bir konu olmuş yaa...:sm32:
Valla tebrik ederim bu msjları okuyan üyeler eminim kıpkırmızı olacaktır.:D :p |
:)çok güzeldi yaa bu da ders olsun :):)
|
üye cevapları bana nedense çok tanıdık geldi yaw :D
süper olmus |
haha :D Tskler emege saygi :P Cok duygulandim :D :D :D
|
Konu: Derimiz neden yaslanir
Üye: yaa kardas benim dedem de cok yasli ölürse cok üzülürüm..:D Bunu Okuyan Kacar beaa :D |
Kim BunLar Acaba :)
Fena YakaLanmis.. |
eğer bunlar gerçekse helal olsun iyi yakalamışsın. bu onlara ders olsun
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:14 . |