![]() |
Hamile kalsam ne yapardın???
-hamile kalsam ne yapardin
-onu birakta asil ben hamile kalsam ne yapardin -ay evet ya lezbiyen bi cift olmanin da guzelligi bu karsilikli empati.. - hamile kalsam ne yapardin?.. - dna testi.. - ........... - hamile kalsam ne yapardın? - şaşırırdım hikmet abi. çok şaşırırdım - aşkım bişi sölicem - söle bebeim - yok vazgeçtim - söle ya - tamam ama önce bişi sorcam - sor bakalım - ııı ben hamile kalsam napardın? - ne alaka şimdi? - hiç ya merak ettim.. - hmm valla biliosun ben çocuktan nefret ederim. karnını tekmeleye tekmeleye düşürürdüm o çocuğu heralde ehöö ehö - ... - ehöö? - ... - ... - böhüaüa kritik soru. soruyu bir kadın sevgilisine soruyorsa, sınavı geçmek için verilmesi gereken cevap tektir.. - çocuk odası için hazırlık.. -aşkım hamile kalsam ne yapardın? -zıçardım!... - hamile kalsam ne yapardın... - aman nalan yine mi yaaa...ulan tozdan tüyden hamile kalıyosun yaa...üff yaaa... -hamile kalsam ne yapardin? -evlenirdim -evlenirdim demekle olmaz hamile kalsam ne yapardin? -doktora götürürdüm -doktora görürürdüm demekle olmaz hamile kalsam ne yapardin? -yeter bee -yeter bee demekle olmaz hamile kalsam ne yapardin? -bi sus kızım yaa -bi sus kızım yaa demekle olmaz hamile kalsam ne yapardin? -ahhhhhhghh -ahhhhhhgh demekle olm -zbaaammmk!! (duvara kafa atma efekti) -duvara kafa atmakla olmaz ercan ercan ercaaaaaan - hamile kalsam ne yapardin? - kısırlık tedavisine akıttığım milyarları helal eder, şerefsiz dediğim bütün doktorları alnından öper, kurban keser, halay oynar, havaii fişekler patlatır, göbek atardım sevdicek.. - ah mahfediyorsun beni.. - hamile kalsam ne yapardın? - tuzluğu uzatır mısın nuriye? - geber desem ne yapardın? - hamile kalsan ne yapardin? - babasina kabul ettirtmeye cali$irdim... - hamile kalsam ne yapardın? - dağlara yazardım sevdamızı, denizlere haykırırdım - olmadı - değil mi yaa... -hamile kalsam ne yapardın niyazi? -bir kordum bir de yere çarpardım.. -yaaa niyaziiiiii,dalga geçmee.! -ne yapıcam hayatım, -... -ne yapıcam ki yani? -... -dur bakalım hele bi o zaman gelsin,konuşuruz.. -... - hamile kalsam ne yapardın? - kürtaj. -****.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:17 . |