![]() |
komik ve ilginc nickler..
k0m!k niCkLéR
***9829; Araçlarda cep telefonunuzu kapatınız.TELEF olmayınız. ***9829; SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar ödüyoruz. ***9829; Bu tüp bebek hatalı, hep GAZ kaçırıyor. ***9829; Kim vurduya gittim,birazdan gelicem. ***9829; Aile kabristanıdır.Damsız girilmez. ***9829; Bilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma. ***9829; Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt. ***9829; Adam o kadar fakirmiş ki VİRAJI bile alamamış. ***9829; Bizi çekemediler, halat koptu. ***9829; İyi başlayan herşey kötü biter, kötü başlayan herşey berbat biter. ***9829; Hayata çift sıfırdan başlayın, tuvalet bekçliği neden olmasın. ***9829; Sonsuz ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin. ***9829; Tam öğrenmeye başlamıştım ki okul bitti. ***9829; Araçlarda arabesk müzik yasaklansın, artık BATMASIN BU DÜNYA. ***9829; Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz.İŞSİZLER CENNETİ ama.. ***9829; Politikacılar uyuyamayınca VATANDAŞ sayıyorlar. ***9829; Yalan söyleyen yükseliyor.YALANCI DİL bilmeyene iş yok. ***9829; Hayat pahalılığı o kadar arttıki, KİRALIK evler artık KRALLIK. ***9829; Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar. ***9829; Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır. ***9829; İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur. ***9829; Türkçeyi katlettiler.CÜMLEmizin başı sağolsun. ***9829; Bu ne bu hal şöför bey !.. SÜRATINDAN düşen bin parça.. ***9829; Dengeli beslenme konusunu ancak ZARİF olan anlar. ***9829; İnsanlık öldü. Katili MENFAAT. ***9829; Kadınlar artık estetik ameliyatlarını CİLDİ CİLDİ düşünüyorlar. ***9829; HacıVAT şarkıcı oldu.O artık megaVAT. ***9829; Kızlar artık beyazYATLI prenslerini bekliyorlar -------------------------------------------------------------------------------- ****ye_Kafa_Atan_Psikopat_Fare Sucuklu_Yumurta Durdur_Bu_Nikahi_Memur_Bey evi_su bastı_bende_kactım evli_ama_gozu_disarda_42m selulitkralicesi *Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın. *Yarasa çok faydalı bir ******dır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi. *Bu erikson, başka erik yok. *Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir. *En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun. *Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir. *Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem! *Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma. *Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti. *Ey yükselen nesil. . .İn ulan aşağı. *Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi *Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim *Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong *Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! *Ilahi Azrail sen adami öldürürsün *Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! *Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi? *Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı. Şimdi full çeken hattımla seninleyim. *Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın *Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık! *sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer. *Dünya döner ay kebap *Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis... *Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba *Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis *O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim *Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan *Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur *Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti *Yasınız kaç? -Vallahi her yıl değişiyor *Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış *Aşk havuzuna aptal düşer ama beni ittiler Kiraz_Ağacından_Duserken_Yirtilan_Gomlegim Eşleşemeyen_homolog_kromozom Tutşunun_ucunu_döşeyelim_abi kıllıyım_varmı gebere_jackson YaLanim_VarSa_ToP_giRsiN bir_ekmek_bir_gazete_bir_maltepe Tatminatör opel_corsa_toyota_kor_ona Cek_Fareni_Mememden polifonik_osuruk oramako_ma_burama_ko kavak_altında_yatak_bulup_uyumazoglu Tutsi_Kiyancek G-String_Giymis_Su_Aygiri Annem_kız_bulmadan_uyuma_dedi küreselleştirebildiklerimizdenmisiniz_yoksa_kürese lleştiremediklerimiz den_mi? Vurucu tim Kertenkelebek Bakkalgazi Yarasaboku Werder_veremem Eşleşemeyen_homolog_kromozom Nükleer_başlıklı_kız Tutşunun_ucunu_döşeyelim_abi Tatminatör Sokemon ******uskas Kamyoncunun vitesi Fuckulteli stesli_porsuk internettin_hoca keten_prenses (pamuk prensesin teyze kızı) gebere_jackson aglaya_jackson sipidik_sipidik_yüzen_kurbaa kavanozdaki_adam Sıçmalayan_adam Nikimi_Kaybettim Ucan_kafa_atan_psikopat_fare Ahlaksız_imam Kıllı_Karpuz Ayşeciğin_Alpellaya_Doyduğu_An ****ye_kafa_atan_fare Hoşaf_sevenler_cemiyeti ince_belli_çay_bardağım kamasutra_ustası erkek_adamın_erkek_sevgilisi_olurince_belli_cay_ba rdagi kara_murat_benim hem_kel_hem_fodul ****mi_7_m en_guzel_ve_en_kisa_nick_benimki_cimcime nick_bulamadım_adim_sani$:D |
bunlar nickimi yaa
***9829; Araçlarda cep telefonunuzu kapatınız.TELEF olmayınız. ***9829; SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar ödüyoruz. ***9829; Bu tüp bebek hatalı, hep GAZ kaçırıyor. ***9829; Kim vurduya gittim,birazdan gelicem. ***9829; Aile kabristanıdır.Damsız girilmez. ***9829; Bilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma. ***9829; Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt. ***9829; Adam o kadar fakirmiş ki VİRAJI bile alamamış. ***9829; Bizi çekemediler, halat koptu. ***9829; İyi başlayan herşey kötü biter, kötü başlayan herşey berbat biter. ***9829; Hayata çift sıfırdan başlayın, tuvalet bekçliği neden olmasın. ***9829; Sonsuz ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin. ***9829; Tam öğrenmeye başlamıştım ki okul bitti. ***9829; Araçlarda arabesk müzik yasaklansın, artık BATMASIN BU DÜNYA. ***9829; Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz.İŞSİZLER CENNETİ ama.. ***9829; Politikacılar uyuyamayınca VATANDAŞ sayıyorlar. ***9829; Yalan söyleyen yükseliyor.YALANCI DİL bilmeyene iş yok. ***9829; Hayat pahalılığı o kadar arttıki, KİRALIK evler artık KRALLIK. ***9829; Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar. ***9829; Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır. ***9829; İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur. ***9829; Türkçeyi katlettiler.CÜMLEmizin başı sağolsun. ***9829; Bu ne bu hal şöför bey !.. SÜRATINDAN düşen bin parça.. ***9829; Dengeli beslenme konusunu ancak ZARİF olan anlar. ***9829; İnsanlık öldü. Katili MENFAAT. ***9829; Kadınlar artık estetik ameliyatlarını CİLDİ CİLDİ düşünüyorlar. ***9829; HacıVAT şarkıcı oldu.O artık megaVAT. ***9829; Kızlar artık beyazYATLI prenslerini bekliyorlar saçma sapan bişi yani |
paylaşım için tşk
|
süper bunlar ya...........:sm4:
|
Al***305;nt***305;:
|
paylasimin icin tskler
|
GuzelmiS Saol. YonJa Sende Mi Burdaydin. =)
|
Duvar yazilari olsa gerek bunlar... :)
|
ama guzel turkce sonucta nere cekersen oraya gidiyor..:)
|
Ben De Yeni Nick Buldum Zirlasam Sesimi Duyarmisiniz :):):)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:46 . |