![]() |
Forumdan çıkış yaparsanız....
-çıkış Yaptın Mutlumusun?
+valla Içimde Böyle Bi Burukluk Var Gibi Ya,kaldırın Şu Yazıyı -giriş Var Çıkış Yok -çıkış Yaptın Mutlumusun? +mutluyum -ne Demek Lan Mutluyum hıhh Girersin Bi Daha -çıkış Yaptın Mutlumusun? +iyi De Ben Çarpıdan Kapatmıştım Sen Nerden Çıktın -yok Öyle Gizliden Kaçmak -çıkış Yaptın Mutlumusun? +yok Daha Çıkmadım Ya -çıkmaya Yeltenirken Görmüşler Seni +yok Valla Çıkmıyorum -bak Mutsuz Olursun Deneme Sakın -çıkış Yaptın Mutlumusun? +sanane Lan -ne Bağrıyon Abi Ya Masum Bi Yazıyım Ben Ya +hadi Lan Girerimde Çıkarımda saNane -tabi Abi Özgürsün -cıkıs Yaptın Mutlumusun +ne Yapacam Ya Burdamı Yatacam -cıkışta Bekle Lan Beni +nası Yani -sen Bekle Gosterecem Sana Ben -çıkış yaptın mutlu musun?mutluysan evet i değilsen hayır ı tıkla +evet -bizi mors ettiğinizi gorunce sevindiniz mi?sevindim diyorsanız evet i sevinmedim diyorsanız hayırı acaba sevindim dersem bunu bana yedirirlermi diye dusunuyorsanız kararsızımı tıklayın +karasızım -tebrikler ayvayı yediniz bu uyarıların sonu gelmeyecektir dewam etmek için ''Dewam Et'' i tıklayın.. -çıkış Yaptın Mutlu Musun? +abi Bi Cisim Yaklasıyoduda -çık Dışarı Çık çıııııkkk -cıkıs Yaptın Mutlumusun +belamısın Kardesim Git Basımdan -bela Degilim Uyarıyım +biraz Daha Yok Olmazsan Sorumlusu Ben Degilim Buda Bir Uyarıdır -tmm Abi Gülü Gülü - Çıkış Yaptın Mutlu Musun ? + Değilim Nan Geri Sok Sisteme... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:49 . |