![]() |
bayandan kamyon şoförü olursa
Yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım
-Gaz fren şanzıman, manikürsüz halim duman -Sen batan güneş, ben yollarda kremşanti -Miras değil sevgilim hediye etti güzelim -Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım -Kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe -Torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim -Nazar etme ne olur evlen seninde olur -Rujum biter yollar bitmez. -Makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim.sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim -Bir makyaj yapmaya doyamadım, birde sana -Saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni sollarsan eğer, arabana vururum.. ***8212;Daha manikür yaptırmadım, saçım ne halde görüyorsun ya Polis abı bekletme yarın saat 2 de kavşakta buluşuruz... ***8212;Seni seviyorum Kamyonum benim, Değişmem seni Tek taş Pırlantaya! ***8212; Kamyonuma kırmızı branda takarım, peşime takılan olursa hiç acımam yakarım - Yoluma çıkan oldu mu sollar geçerim, kırmızı ışıklarda dikiz aynasından rujumu da sürerim |
güzel :)
|
:D.......
|
bayanlar kamyon soforlugunude her si yapabildikleri gibi basariyla yaparlardi bundan eminim ama arkadas sana hak verdim yazilar konusunda kamyon yazilarida aynen boyle olurdu:p
|
tanksss;)
|
hehe güzel olmus
|
haha :P
|
bizim burda bayanlardan otobus ve tir soforu cook.. :D
|
erkeklerden oluyorda bayanlardan neden olmasın?
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:08 . |