![]() |
Benim Kocam Yapmaz
Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş: "Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?" Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyleymiş: İsveçli: "Neyimi beğenmediğimi sorarım" Rus: "Evi terk ederim" Fransız: "Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim" İtalyan: "Kendimi vururum" İspanyol: "Kocamı vururum" Yunanlı: "Her ikisini de vururum" TÜRK: "Benim kocam yapmaz!" |
TÜRK: "Benim kocam yapmaz!"
![]() ![]() ama fransızın cevabı ayrı bi entrika:D:D |
Gencenlerde msj olarak gelmisti bu bana :D
Benim anlamadigim sey soruda kocanizi baska bi kadinla yakalarsaniz diyor :S Bizimkiler benim kocam yapmaz diyo:D Simdi bizimkiler gördüklerinedemi inanmiyor yani:confused: Neyse umudumuzu kesmeyelim bi bildikleri vardir Bizim kocalarimiz yapmaz :sm4: |
:D
ben olur da yaparsa die evlenmemeye karar verdim bile :D:D |
Al***305;nt***305;:
|
içi içini yesede türk kadının çogunun anlayışı bu anlamıyorum nasıl bu kadar güvenebiliyorlar:sm18: :D :D
|
cok güzel demissin senin kocan yapmaz
|
zaten yapmaz diye diye bu hale gelindiya
|
hmmmm yapmazdemek teselli allah kimseye göstermesin ama ben naaparim ceker giderim
|
Ben "Erkektir yapar" demelerini beklemistim:D ama bu da iyi ;) gelisme var yani :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:57 . |