![]() |
Muro diyor ki...
-Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine...
-Emperyalİst eğitimin sonucunda, bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş, kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasında sıkışmış bir zavallı... -Maalesef en kutsal devrim, ilkelerle, prensiplerle değil; para ile gerçekleştirilebiliyor. -Bu don ne böyle; masmavi, bundan sonra kimse burjuva donu giymeyecek. -Sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvnsın Çeto.. -Burada Lenin'i saygı ve hayranlıkla anmak durumundayım. Ne diyordu büyük lider; Devrimi halk yığınları değil ancak ve ancak profesyonel devrimciler gerçekleştirecektir. Yani sen değil Çeto, ben... -Millet o kaşığı tarhanaya sallar bu eroine sallıyor. muro: başkanım beni emretmişsiniz. başkan:muro senin aldığın nefesi biliyorum, seni çoktan infaz etmem gerekirdi.başkan: geç, otur muro. muro: başkanım beni emretmişsiniz. başkan: geç, otur muro. başkan:muroooo muro:örgütsel çalışmalar düzeyinde, arkadaşdan gerekli verimi alıyorum. başkanım.yani raporumda da arz ettiğim gibi. başkan:raporda verimi nasıl aldığını yazmamışsın muro .. muro: efendim, devrimci ahlaktan yoksun küçük burjuva zaafları olan satılmış hainlerin çıkardığı dedikodulardan son derece rahatsızım. başkan:muro senin aldığın nefesi biliyorum, seni çoktan infaz etmem gerekirdi. başkan:kuzey ırak'tan büyük miktarda kaçak sigara geliyor, kuzey ırak'a gidecek diye büyük miktarda ithal şeker getiriliyor ve iç piyasalara sürülüyor. muro:ee başkanım, tütünle şekerle kaç paralık, ne olur ki? başkan:cahil cahil konuşma, senede 5 milyar dolar rant var o işte. muro:şeker??? yav bu tozun her türlüsü para kazandırıyor.... |
Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine...
bu replik kesinlikle hayatıma girdi :D :D çok da eğlenceli oluyor... çok süper bi karakter olmuş muro ama keşke terörist olmasaydı... |
Evet bence mur dizideki en orjinal adam.(polattan sonra tabi)
Terörist kimliğinde olması onun en büyük eksisi. Ama eminim benim gibi bir çok insanında ilgisini çekmekte. ve muronun orjinal sözü: -Sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvnsın Çeto.. :p :p |
Ben bu Muroyu seviyom ya =))
Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine... :D |
ya muro cok iyi ya o olmasa dizini tadi kacar resim bile cekildim onunlan bura geldi isvicreye süper di yaaaa
|
Muro Karakterı kurtlar vadısını izlemıne daha bır tad katı
en Guzel Sözleri Lanet Olsun içimdekı Bu insan Sevqisine -Sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvnsın Çeto.. Bir zılgıtt calması varyaaa bıtıyorum :D |
Filiminden hiç bir cacik olmaz ama.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:32 . |