![]() |
Sizi Anlatan Şarkı Sözleri Hangisi ?
Arkadaşlar düşündümde insanın bazen müzik dinlerken bu şarkı tam beni anlatıyor dediği oluyor. Bu banada oldu çevremdekilere oldu, ee çevremdekilerede olduğuna göre bu sizede olmuştur :)) sizi anlatan şarkı sözleri buraya hadi bakalım parmaklara kuvvet :) Sadece seni anlatan müzik olmasada olur sizle beraber bir başkasını anlatan birşeyler olabilir...
Sabahın köründe aklıma gelen konuya bak :)) tutarmı aceb? :P |
işte bu benimki :)
Sagopa Kajmer - Kürdan Kollar
Sigaramın dumanını kıskan Devran döner durur sabır an Yok olmasan da saklan Utanmasan da arlan Ve her zaman bulduğun en küçük ine saklan Nerde çokluk orda haine tokluk, yalnız kal ve aklan Melek yanaklarımda, kelek kader ataklarında Ayak bataklıklarda Ecel konaklarında elem elimi bırakmamakta Dünüm yarınımı sorgulamakta Bu yüzden kalem sayfanın şakaklarında İnsan rabbın bebeği, hepsinin toplamı bir sürü Görmesekte başımızda bir çoban der-durur ''yürü hayat En yakın dostumdur, hep yanımda yürür Birgün beni terketse kemiklerim üzüntüden çürür İnanç bir tarladır, hedefi olanların sürdüğü Gülmek bir mükâfattır, ağlayan gözlerin gördüğü Ölüm bir karanlıktır, tüm ışıkların söndüğü Madalyon 2 taraflıdır, iyi ve kötünün böldüğü Bilgilerimiz sis .kaybolur batan güneş gibi Akıl inzivaya çekilir, birgün ter****p gider bizi Sevgi tutuklu bir kral, esaretten bezmiş meğer Aşk bir mülteci, göçüp gider, bilmez değer Nakarat Feri kaçmış 2 göz, birbirine sarılmış 2 titrek dudaktan İbaret suratım (Yardım çağır .) Kurtarır bedeni elbet birileri ya Kürdan kollar ağırlığından ezilir, dokunsalar Ağlarım, ağrısı feryat (Tahammülsüzüm ) Dindirir acını elbet bir melek ya Huzur özür dilemeli bana uğramadığı her gün için Gurur affetmeli ona sadık olamadım tek eksiğim belki buydu Yazdıklarımı dinlenecek hale getiren zehri tatmak gerekir Bazen bilki senin elinden Derdi anlamakmı yoksa bilmemekmi fayda yoksa tek bi şansın Olsa fişini çekememekmi fayda nerde Zorda olsa irade sende hakim her bi hücreme kilit Sinirlerimde kazılı nefretimle Yıldızlardan birine dokunabildim bu akşam kararsızım Gizlenmiş gecenin karanlığında o siyahıyla ansızın Kör bakar o gözleri ve yolu uzundur besbelli Canı yanar acır teni kanı akar siler teri Bu kalbi tek kelepçe iki bilekte bir dilekce olsa çehre Solgun çevre hezeyan Devre hüsran hicran kovsa fobileri ve yoksa imkan elde git İleri Kurtarır bedeni elbet birileri ya |
zamansiz geldin biraz bende tam agliyordum
elimde bavulum burdan cekip gidiyordum yanimda bana aldigin ufak oyuncagin sorma neden diye sen anlamazsin son askim olacaksin.. |
:p bir kızım olana kadar benden güzeli yok dünyada bir kızım olana kadar yoktur eşim yok dünyada
|
Yerimiz mi dar yoksa yenimiz mi dar
Ne var? Uçurmuş herkes o da kim oluyor Sen kimsin kim bunlar En büyük kim? Hadi bakalım kolay gelsin Bir acaip zor yarış Bana ne aman ben anlamam Pek hesaplı ince iş x 2 Sen seni bil, sen seni Sen sıkı tut çeneni Eline diline hakim ol Sonra öcüler yer seni Sen seni bil, sen seni Sen sıkı tut çeneni Eline diline hakim ol Dikkaaaaaaat!.. Ah içimizde ne aç hevesler Arada hicaz arada caz nefesler Bir yanımız her duruma müsait Ne kadar uyarsa o kadar ister Ah içimizde ne aç hevesler Arada hicaz arada caz nefesler Bir yanımız her duruma müsait Ne kadar uyarsa o kadar ister Aaaaaahhhhh...:sm55: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:34 . |