![]() |
O Kadin
![]() Vizyon tarihi: 14 Aralık 2007 Yönetmen: Korhan Bozkurt Senaryo : Korhan Bozkurt Oyuncular: Selin Demiratar Tardu Flordun Burak Hakkı Burhan Öçal Şebnem Dönmez Nefise Karatay Kamil Güler Başak Sayan Sinemis Candemir Erol Günaydın Görüntü yönetmeni: Tolga Kutlar Müzik: Sezen Aksu Tür: Dram, Romantik Yapım: Türkiye 2007 (Renkli) Dil: Türkçe Dağıtıcı Firmalar: Kenda Konusu: Yeşim (Selin Demiratar), kariyer sahibi ve varlıklı bir moda tasarımcısıdır. İşadamı Bülent (Burak Hakkı) ile uzun zamandır süregelen beraberlikleri evlilikle sonuçlanmak üzere iken, Okan***8217;la (Tardu Flordun) karşılaşır. Bir müzisyen olan Okan***8217;ın sınır tanımaz özgürlük anlayışı Yeşim***8217;i cezbeder. Nokta konamayan ilişkiler ağı, üç insanın hayatını bilinmeyen bir kadere sürükler. Aşk ve acı arasındaki ince çizgiyi çarpıcı görüntü ve diyaloglarla anlatan film, Sezen Aksu şarkıları ekseninde işleniyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fragman:
|
Aaaaa :eek: gülüm gülüm yetmez ölüm demi bu filimde oynuyo ??:D
Pek iyi rol yapamio bu kadin ya :p Ama Sezen aksu sarkilari varmis belkide gözel olabilir :)) ikilemde kaldim :sm18: Zaten bu kadar filime ne can ne mal dayanir buna gitmeyeyim bare :D |
Filimde diyaloglarin olmamasi cok dikkatimi cekti..Hele hele Sezen Aksu sarkilari üzerine kurulmus olmasi..
Türk sinamasinda bi ilk herhalde sarklarla süslenen bi senaryo. Dün galasi vardi herhalde Türkiyede.Tvdede cok bahsediyolar:) Baya merak ettim dogrusu:) Burayada gelsede izlesek :) Paylasim icin tskler |
Filmi fragmanindan pek cözemedim acikcasi....Diyalog yok filmde diye söyleniyor ama fragmanda diyalog var :)
Diyalog yok derken ne kast ediliyor aceba ? |
budami yeni cikmis be
|
Bu Filmide guzel diyorlar.. bakalim nasil :rolleyes:
|
Bu filim yurtdisina gelmycekmi ya ??:(((
|
cok guzel
|
cok güzel bir film.
soundtrack daha güzel:-D |
cok harika 1 film ya