![]() |
Hiç rezil oldunuz mu???
arakdaslar mutlaka hayatinizdaaaa olmustur kucuk bi hata ve milete rezil oldum diye korku sarmistir hehehe oyle oldunuzmuuu aniniz varsa paylasalimmm..:D
|
hihihi oldum kuziiii :D okulda kopya cekiyordum sinifta hic benden beklemezdi heleki ögretmenler hic beklemezdi benden kopya cekmemi :D allam yakalaninca butun sinifa rezil olduM:D
|
hehehhe
ben yazayim ilk:D
dusunem bi kac dk hehehe ay akliam geldi hehehehehhe bi kac sene once turkiye gidiyoz hava alinda istanbulda icicek aldik ama kardesim ve arakdasim icmediii ucamiz kalkicakmiss ic hatlar felan diye anos edildi bende acele ile bardaklari cafete gotureyim dedimmm 4 bardak ama icleri dolu hepsiii uzerime bi dokulduuu okdar insan hepsi bana bi baktiii cafeci cocuk geldi hehe rezil oldummm en kotusuu benim icin oenmli biride vardi rezillikti yaw:D ustum basim hep portakal kola suyuu beyaz tisortum mahvolduuu neyse tuvalete gitim onu yikamaya calistim el kurlama makinasinda kurtumaya calistim ama nekalra ola bilirkii neyse ogunden sonra el valizimee fazlaik ust koymaya basladim:D ama igrencti yaw:D:D:sm4: |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
olduysam bile burda anlatmam,bidaha rezil olmaya ne gerek varki simdi :D
|
kopyaaaaaaaaaa
Al***305;nt***305;:
Aynen bende kımyayı anlamıyordum napım cekımdedım cadı karı yakaldı beni ayyy ne uıtanmısdım :p :o ama sonra cekdıgımde hiç yakalanmadım :D Çekin tavsıye edrim ama yakalanmanızı tavsıye etmıyorum:sm8: kötü bir duygu ama sanki okulda cekemeyen ögrenci var mı ki ? :D |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:22 . |