![]() |
özellikle Sonunu Okuyunuz Lütfen Ve Sakin Okumadan Gecmeyiniz
> >Konu: OZELLIKLE SONUNU OKUYUNUZ LÜTFEN VE SAKIN OKUMADAN GECMEYINIZ
> > > > > > > >* Sadece bu sabah için, Içimden aglamak geldigi halde yüzünü gördügümde > >gülümseyecegim. > > > >* Sadece bu sabah için, ne giymek istediginin seçimini sana birakacagim > >gülümseyerek ne kadar yakistigini söyleyecegim. > > > > > >* Sadece bu sabah, çamasirlari yikamaktan vazgeçip seninle parkta >oynamaya >gidecegim. > > > > > >* Bu sabah bulasiklari lavaboda birakip, bulmacanin nasil çözüldügünü >bana >ögretmeni izleyecegim. > > > > > >* Öglenden sonra telefonun fisini çekip bilgisayari kapatacagim ve >arka >bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracagim. > > > > > >* Bu ögleden sonra dondurma arabasi için çigliklar attiginda sana hiç > >kizmayacagim ve gelirse bir tane alacagim. > > > >* Bu ögleden sonra kurabiye pisirirken bana yardim etmene izin > >verecegim ve çalismayacagim. > > > > > >* Bu ögleden sonra Mc Donald's a gidecegiz ve iki tane çocuk menusu > >isteyecegiz ki,iki oyuncak alabilesin. > > > > > >* Bu gece seni kollarimda tutacagim ve nasil dogdugunu seni > >ne kadar çok sevdigimi anlatacagim. > > > >* Bu gece küvette sulari siçratmana izin verecegim ve sana hiç > >kizmayacagim. > > > > > > > >* Bu gece geç saate kadar oturmana ve balkonda oturup yildizlari saymana > >izin verecegim. > > > > > >* Bu gece yanina uzanip en sevdigim TV programlarini bir kenara birakip > >parmaklarimi saçlarinda dolastirirken bana en büyük armagani verdigi için > >Tanriya sükredecegim. > > > > > >* Yatak odalari hastane odalarinda donuk bakislarla,daha fazla içlerinde > >tutamadiklari çigliklariyla hasta çocuklarini seyreden anne babalar > >düsünecegim. > > > > > >* Ve bu gece yanagina iyi geceler öpücügü biraz daha uzun tutacagim > >kollarimda. > > > > > >*Tanriya senin için tesekkür edip bize yalnizca bir gün daha vermesi için > >yakaracagim..... > > > > > > > > >Merhaba, Ben 29 yasinda bir babayim Esim ve ben birlikte mükemmel bir > >yasami paylastik.allah bize coçuk nasip etti. > >Beyin kanseri teshisi koydular Ve kurtulmasi için tek yolun ameliyat > >oldugunu söylediler. Ne yazik ki bunun için yeterli paramiz yok. AOL ve > >Zdnet(Zimbabve) bize yardim etme karari aldi.Bu mail ne kadar çok kisiye > >yönlendirilirse,her üç kisi için 32 sent Zimbabve dolari olarak fon > >olusturulacak. AOL Mesaji takip edecek ve kaç kisiye ulastigini sayacak. > >Adres listenizdeki en az uç kisiye bu mesaji gönderin. > > > > > > > >ACIL!!!!!ULASABILDIGINIZ HERKESE ILETINIZ LÜTFEN eger bir > >gün siz de böyle bir mesaj göndermek zorunda kalirsaniz,okumadan silen >ve >iletmeyenler hakkinda ne düsünürsünüz' > >************************************************* ** > > > >Sevgili Arkadaslar, > > > >Cerrahpasa tip Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümünde yatan 7 yasinda >Lösemi >hastasi Damla Ahsan için AB-Negatif taze kana ihtiyaç >duyulmaktaymis. > >DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçlari var.. > >Yardim etmek isteyenler olursa asagida yazili cep telefonlarindan >annesine >ulasabilirler. > >Sizde e-postayi lütfen tanidiginiz herkese gönderin. Zor durumda olan bu > >çocuga yardim edelim. > > > > > > > >Damla'nin Annesinin tel.no. :0532 411 32 53 > > > > > > > >2 yildir fon aliyorlarmis mail gönderiminden. > > > >Sizde bütün listenize iletin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:50 . |