![]() |
iyi geceler diyalogları :=)))
-iyi geceler
-Yesin seni keçiler -höst ulan iyi bişi demiştik bee -iyi geceler yani -bir bakıma rüyanda beni gör -kabus gör diosun -iyi geceler renkli rüyalar -sana ne ulan benım rüyamın rengınden -noldu usta niye kızıyorsun?? -delıkanlı adam renkli rüya görmez -hadi benım el yatar ıyi geceler -el dısında kalan uzuvların yatmıyor mu? -hö? -yok bişi uyu -bu ne şıklık yatmıcan mı sen? -yoo buluşmaya gidiyorum.. -kimle?? -rüyalarımın prensesıyle -hadi iyi geceler -ALLAHım bana sakallayı dedeyi göster ama altılıyı bileninden olsun.... -höhhhhhh -iyi geceler -öpsün seni zeki müren -uymadı abı bu -baştan al... -pekı abı..iyi geceler -yalasın seni *****ler -bak bu oldu. -afiyetolsun.. -iyi geceler kocacım -iyi geceler..(içinden: bu mendebur kadını verdın bari rüyalarda bişiiler göster) yeri göğü yaratan ALLAHIM yatıyorum beni koru ALLAHIM gercekte olamıyorum... rüyamda mod oldugumu göster ALLAHIM |
:sm32: :sm32:
-bu ne şıklık yatmıcan mı sen? -yoo buluşmaya gidiyorum.. -kimle?? -rüyalarımın prensesıyle böyle birseyi bir arkadasim söylese ne gülerdim ha :D :D |
cok supermiş ya eline saglık olsun
|
eline sağlık
|
-iyi geceler
-Yesin seni keçiler -höst ulan iyi bişi demiştik bee -iyi geceler yani -bir bakıma rüyanda beni gör -kabus gör diosun ay süperdi kırıldm gülmekten :D :D :D |
Cok guzel vallah:D
-iyi geceler kocacım -iyi geceler..(içinden: bu mendebur kadını verdın bari rüyalarda bişiiler göster) :D:D -bu ne şıklık yatmıcan mı sen? -yoo buluşmaya gidiyorum.. -kimle?? -rüyalarımın prensesıyle :D:D |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:50 . |