![]() |
münübüs yazilari
* Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim.
* Bir gülün peşinde koşan insanlar, ezdikleri binlerce kır çiçeğinin farkına bile varmazlar. * Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun. * Senin gözlerin varsa, benim sözlerim var. * Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı. * Bu dünyada 2 kör tanıdım Biri beni görmeyen sen, ikincisi ise senden başkasını görmeyen ben. * Unutma, unuttum demekte bir hatırlamadır. * En asil intikam affetmektir. * Seni seviyorum diyen dillere değil, senin için ağlayan gözlere inan. * Seni ne zaman unutacağımı sorma, ne zaman öleceğimi bilmiyorum. * Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın. Fazla derine inme, çünkü orda sen varsın. * Seviyorum, sanma ki aşkım yetimdir. Yalvarmam asla, aşkım asaletimdir. * Sahip olduğum her şeydin, her şeyimi alıp gittin. * Unutmak zor, anlatmak ise imkansız. Çünkü sen unutuldukça hatırlanan, anlattıkça bitmeyensin. *Gerçek dostlar gökteki yıldızlara benzer,geceleyin ortaya çıkarlar. |
hizmete kusur etme bi zahmet ücretleri alalım:Dmemleketteki bi dolmusta yazardı:D
|
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:52 . |