![]() |
espirili ask sözleri
Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza copcu riza
Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama komsununki asla Erkekler neden evlenemiyecekleri kaninin pesinden kosarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden kosmalari gibi Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim Ben artik beyaz yatli prensimi bekliyorum Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidi Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarmi tusla Ask dolmaya benzer, iyi sarilmazsa piserken dagilabilir Annem bana okula giderken ustunu SIKI giy terleyip usutme. Karsidan karsiya gecerken dikkatli ol dedi. Ama asik olma demediki Askin mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran ikide tost Ruhum benim her gece gel bekliyorum seni o selvinin altinda mezarc mahmut Askin bahardi bulbuller vardi Da... Hangi salak kafesin kapsini acik birakti Artik bu solan bahcede bulbullere yer yok. Bulbulleri on bahceye aldilar. Buraya marul ekecekler Nasil gecti habersiz o guzelim yillarim. Insan bi haber verir burada bosunami bekledik |
bizim bi rizeli vardı:Dkızlara oyle seyler derken anam avradum olsun senden hayin(cok)=)hosladum falan filan tarzı konusurdu:D:Dne cekici bi erkek dimi cok kibar nazik=)
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:46 . |