![]() |
Dünya'nin En Mutlu çifti
Dünyanın en mutlu çifti
Soru Dünyanın en mutlu çifti kimdir? Cevap:Adem ile Havva Çünkü: 1- Adem'in de Havva'nin da kaynanasi olmadi. 2- Adem de Havva da aldatilmaktan korkmadi. 3- Adem esinin lezbiyen, Havva da esinin homoseksüel olmasindan süphelenmedi. 4- Adem: "Arkadaslarimla maç yapmaya gidiyorum." diyemedi. 5- Havva kiz arkadaslarini eve toplayip aksama kadar dedikodu yapamadi. 6- Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhos gelemedi. 7- Adem hiç uzun is görüsmeleri için yurtdisina gidemedi. Gitse bile gittigi yerde otel odasinda kalamadi. 8- Sevgililer Günü'nü unutmaktan dogan kavgalar çikmadi. 9- Randevulara gecikince trafigi bahane edemediler. 10- Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartismadilar. 11- Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaslarini davet etme gibi bir ihtimalleri olmadi. 12- Adem hiçbir zaman Havva'ya "Sen bu dünyada gördügüm en güzel kadinsin derken yalan söylemedi. 13- Hiçbir zaman röntgenleyen var mi? diye tedirginilige düsmediler. 14- Onlar enflasyon canavariyla hiç tanismadilar. Birikimlerini batirip, alacak bankacilarla da hiç karsilasmadilar. 15- Onlar mutluydular. Çünkü, ne sayima gerek vardi, ne de sayilmaya. 16- Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar. Telefonda kavga da etmediler. 17- Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil, din, irk tartismasina girmediler... 18- Havva hiçbir zaman kiyafeti ile Adem'i çileden çikartmadi. 19- Hiçbir zaman Havva, "Beni en son ne zaman sinemaya götürdün, en son ne zaman disarida yemek yedik demedi. 20- 'Senden baska gül koklarsam namerdim' lafi da gerçekti ve Havva da bunun dogru olduguna emindi |
gerçekten cok güzel olmuss ama adem havvaya nedne elma yedin diye kızmış sanırımm.o günlerde elma yemek yasakmışş:D:D
|
Forumda Buyuk Harf Kullanmak Yasak
Lutfen Bu Kurala Uyalim!!! Buyuk Olan Yazilari Duzeltirmisin Ltf.. |
16- Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar. Telefonda kavga da etmediler.
ellerin dert görmesin |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:11 . |