![]() |
Seçmece Mazeretler
:sm4:
İşte size işte veya okulda kullanabileceğiniz bir kaç küçük bahane (herşey çok güzel olacak gibin oldu çaktırmayın..:sm4: Eğer o gün işe gelmediyseniz ve neden diye sorulursa şöyle diin;:sm4: ;) :sm4: -Arabamın pili bitti ve yakında sarj aleti olan kimse bulamadım(?!) -Köpeğim ayakkabılarımı yuttu. Çıplak ayakla işe gelmek kolay olmasa gerek?Di mi?..(Bunu kışın kullanın -Sabah evden çıkıp kapıyı kilitlerken anahtar, anahtar deliğinde kırıldı. Sabah sabah çilingirci bulamadım.Onun için de öğleye kadar beklemek zorunda kaldım. -içimden bi ses bugün ise geç kalmamı söyledi. -****m depresyon geçiriyodu.Onu yalnız bırakamadım. -Evimin önündeki yol kazıdan dolayı kapanmıştı.Yürümeye üsendim. -Dün akşam salata yapıyım derken parmağımı kestim. Eğer işe geç kaldıysanız ve neden diye sorulursa o zamanda şöyle diin; -Çalar saatimin pili bitmiş. -Fantazi kuruyodum, uyanamamıştım. -Dün aksam 3 saat mesai yaptığım yetmedi mi? Bu gün de geç geliim! -Karımla tartıştım. Sonuç: iki patlak göz bi kırık kol. -Geçici sağır oldum. Saati duymamışım. Ve son olarak da bir işi bıraktıktan sonra niye bıraktınız diye sorulursa şöyle diin; -Sana ne güdük! ister bırakırım,ister birakmam. Babamın işi mi! -Teröristler evimi basıp herşeyi kırıp döktüler. Büyük hasar var. Bu işten fazla para alamamıyordum. Bıraktım getti. -En genç emekli olan kişi olarak Guinnes Rekorlar Kitabına geççem. -Ararımm...Ararımmm...Ararımm seni heryerdeeee... Sorarııımm...Sorarım haddiniii...Zammmmııımmmm nerde???? -Bankaya benzer yüreğimmmm ee doğal olarak daaa para isterim... Ee onuda vermezsen beaaa ah eğer... Bende giderim güselim... 1- Saatim durmuş !! 2- Bugun hic keyfim yoktu gelip seninde canini sikmak istemedim 3- Amcamin karisinin kucuk kuzeni olmuş cenazesine gittim 4- Dolmuş şoforu paramin ustunu vermedi bende onunla kavga ettim olay cikti butun gece karakoldaydim. 5- Deprem oldu farketmedin mi?? Sana helikopterden bagirdim ama duymadin beni.. 6- Hadi be asil sen gelmedin beni ektin aşagilik ayu.. 7- Seni ektim ama iyi niyetliyim.. 8- Peşimde gizli servis casuslari var seni suc ortagim zannedebilirlerdi 9- Evet seni ekmiş olabilirim ama bu sayede arkadaşligimiz yeni bir boyut kazandi 10- Gece ruyamda sende beni ektin ama 11- Sen ekilmiicek adam misin ki? 12- Bak bu sana yeni bi tecrube oldu.. 13- Kahve falinda seni ekersem beni beklerken hayatinin insaniyla tanişacagin cikti 14- Eger ben gelseydim orada buluşsaydik elimize ne gecicekti ki yine ayni şeyleri yapacaktik 15- Benim dedigim Kadikoy iskelesi Kadikoy'de olandi salak !! 16- Buluşucaz dedigimde ciddi oldugumu mu zannettin?? 17- Seni taniyor muyum??! 18- Benim seni ekmemem mutlu olmamiz icin yeterli degildi 19- Iyi de şimdi seninle buluşucam da noolucak butun gun bayicaktin beni oof off... Iyi ki ekmişim 20- Arabanin frenleri tutmuyodu kopruden uctum.. 21- Tam sana geliyodum ki.. aa sen dunku maci seyrettin mi??? 22- Ya bak bahane dedin de bi kere Edi bana "Sana kola getirmemek icin 250 bahane sayabilirim" demişti sonra da saymişti sana onlari okudum mu ben? 23- Sen buluşmayi boşver sana gelirken seninkini eski sevgilisiyle elele gordum ne diyon bu işe? 24- Bugun Dunya Arkadaşlarinizi Ekme Gunu kultur zavallisi gudik.. 25- Ama biz paralel bi boyutta belki hani.. buluşmuşuzdur neden bu kadar sorun ediyorsun anlamiyorum. 26- Param yoktu senin parani mi yeseydim yani? 27- Annem dişari cikmama izin vermedi sana da haber veremedim. 28- Bana bir suru yalan soyletecegine şimdi sussan ve bir daha hic konuşmasan? 29- Sen olsan benimle mi buluşurdun yoksa yeni bilgisayarinla mi ugraşirdin.:sm12: |
bunlardan da gına geldi..farklı biseyler olmuyo..yanlıs anlama kardes sana deil lafım..:sm32: ;) ;)
|
cok guzel be begendım ben :) elıne saglık arkadasım ya :)
|
eline sağlık güzelmiş
|
Mazeretler ortadaki ayibi örtmek icin söylensede o ayibi dahada büyük yapip sizi iyice yerin dibine koyan "seyler" dir... :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:09 . |