Evlilik hakkinda 10 kural
1.Evli erkeklerin psikolojisi arkadaslarla lokantaya gitmeye benzer.
Istedigin yemegi siparis edersin sonra yanindakinin istedigi yemegi görüp "Keske onu isteseydim" dersin. 2.Bir davette bir hanim arkadasina sorar:"Alyansini yanlis parmagina takmiyormusun? "Diger hanim cevap verir:"Evet yanlis adamla evliyimde ondan" 3.Bir adam evlenene kadar eksik sayilir evlenince tam bitmis olur. 4.Bir genc babasina sorar"Baba evlenmek kaca malolur? Baba cevap verir"Bilmiyorum oglum,ben hala oduyorum." 5.Adam anlatiyormus:"Evlenene kadar mutlulugunun ne oldugunu bilmezdi, sonra da gec oldu." 6.Yeni evlenmis bir adam mutlu ise nedenini hemen anlariz. On yillik bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz¦ 7.Evliligin ilk yilinda adam konusur kadin dinler, Ikinci yilinda kadin konusur adam dinler, ucuncu yilinda her ikiside konusur,komsular dinler. 8.Bir kavgadan sonra kadin kocasina bagirir: "Seninle evlendigimde tam bir aptalmisim."adam cevap verir:"Evet cok asiktim farkedemedim." 9.Bir adam gazeteye ilan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gun yuzlerce mektup almis. Hepsi ayni seyi söyluyormus"Benimkini alabilirsin." 10.bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa emin olabilirsiniz: "Ya arabasi yenidir,ya da karisi! |
dogru soze ne denebilirki :D :D :D :D :D :D :D :D
|
:D
|
Al***305;nt***305;:
+1 Aslanbey adam isini gucunu birakmis hayatla girgir geçmis :D |
anlasilan bu konu begenilmedi moderatorler kapata bilirsiniz :D
|
yorumsuz :D
|
Al***305;nt***305;:
yok abi giren cıkan yokki ondandır=) |