Çirkin bi kızın webcamı açtıktan sonraki diyalogları..
Çirkin bi kızın webcamı açtıktan sonraki diyalogları -------------------------------------------- Kız : ee nasil görünüyorum ? erkek : valla ekrana iki göz çizsem senden daha güzel görünür Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum Kız : kamera çok bulanık değil mi? erkek : no problem , abazaya cine5 bile şifresiz görünür Kız : nasıl yaniuuu ? erkek : yok bişi sen devam et Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi ! Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : ****** ! erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş ! Kız : evet nasılım ? erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni! |
:D Guzelmis Saol Cirkinlik Onemli Degil Onemli Olan Ic Guzellik :D
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
Evet aynen katiliyorum Posthumus |
cimcime çok hoş şeyler buluosun tatlım yaaa :)))))))))))
|
neymis, Bu Kapitalist ve cikarci düzende Kadinda ilk aranan kriter güzellikmis.... Kadina ancak bu kadar deger veriliyormus
|
Kız : nasıl görünüyorum ?
erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum hepsı bırbırınden guzel valla cok super koptum tam anlamıyla:) |
cok güzel yaa paylasim icin sagol :)
|
ayy çok kötü bi durum :D korkunç :p güzeldi
|
mihahahhaha ay durun halen agriyo karnim hahahahahhahaaha :D
amaa ayni zamandada igrenc bi durum hahahaha :D sey bide mencede önemli olan dis güzellik degil ic güzellik [ tabi erkekler de hep öle diyolar ama nerdeeeee :P :D ] cimcime süpersin cnm coooooooooh gözel |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:41 . |