Admin Abi Beni Mod Yap..
Üye :admin abi
Admin: efendim + beni mod yapın - yaaa...neden + doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemen forumda mod olmazsan öleceksin dediler - adminn beni mod yap + neden çünkü ben seçilmiş adamım + alalaaa.. -adminsiniz sanırım ben modluk için başvuru yapmaya gelmiştim de + daha önce modluk yaptın mı? - hayır hep üyeydim ama artık mod modundayım yeni üye : admin kardeş selam admin : hoşgeldin foruma yeni üye : ya bi maruzatım vardı da admin : buyrun tabi yardımcı olmaya çalışayım yeni üye : burada yetkililer, moderatörler falan var ben moderatör olmak istiyorum admin : başka bi sıkıntınız var mı ? yeni üye : yok allaha şükür admin : yahu bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine yeni üye : istiyorum dediiiim admin : oldu canım admin yapıyım istersen yeni üye : daha iyi olur |
konun basligi admin abi beni mod yap olcakti ama ben oyle bi ettimmki yanlislikla yazi tamamlanmadan gonderdim duzenlemedende konu basligi olmadi ya bi mod admin yarim etsin yada kapandin konu:(
|
Üye :admin abi
Admin: efendim + beni mod yapın - yaaa...neden + doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemen forumda mod olmazsan öleceksin dediler bende de bu sıkııntı var:D:D ehuhahha anladık bız cımcıme dert etmene gerek yok.. bende AD ne dıye meraktan gırdım okuyunca anladım meselenın ne oldunu;) |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
:sm43:Adminler insallah dikkatte alirda ölmeden Mod olursun.:sm43: |
yeni üye : admin kardeş selam
admin : hoşgeldin foruma yeni üye : ya bi maruzatım vardı da admin : buyrun tabi yardımcı olmaya çalışayım yeni üye : burada yetkililer, moderatörler falan var ben moderatör olmak istiyorum admin : başka bi sıkıntınız var mı ? yeni üye : yok allaha şükür admin : yahu bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine yeni üye : istiyorum dediiiim admin : oldu canım admin yapıyım istersen yeni üye : daha iyi olur :D paylasimin icin tskler |
Al***305;nt***305;:
:sm4: olsakta fena olmaz yani:sm4: |
Sendika, grev, isci haklarim, sigortam olmadan olmaz... :sm4: :p
|
ehhh idare ettik:D
|
:sm4: :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:33 . |